Dunába vetette magát egy autós az Árpád híd közepéről

Publikálás dátuma
2019.01.29. 12:51

Fotó: Google Street View
Megállt, kiszállt, és ugrott. Aztán kiúszott a Margit-szigetre.
Valaki autóval hajtott a budapesti Árpád hídon, majd a híd közepén megállt, kiszállt kocsijából, és a Dunába ugrott - értesült az index.hu. Egy szemtanú bejelentette az esetet, a helyszínre kiérkeztek a mentők, a rendőrség - autóval és hajóval -, illetve állítólag a búvárszolgálat is.
Nem kellett kimenteni a férfit a vízből, ugyanis kiúszott a Margit-szigetre. A mentők kórházba szállították őt.
Hivatalos közleményt még nem adtak ki a hatóságok a történtekről.
Szerző
Témák
Budapest Duna

Halálos gázolás történt Újbuda-központnál

Publikálás dátuma
2019.01.29. 09:52

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A helyszínen belehalt sérüléseibe az a gyalogos, akit a XI. kerületi Október huszonharmadika utcában gázolt el egy autó kedden reggel.
Eddig tisztázatlan körülmények között egy autó elütött egy gyalogost 2019. január 29-én 7 óra körül Budapest XI. kerületében, az Október huszonharmadika utcában. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette - olvasható a rendőrség honlapján. A baleset körülményeit még vizsgálják, a rendőrség fokozott körültekintést kér az arra közlekedőktől.
Fodor István, a BKK fődiszpécsere az MTI érdeklődésére elmondta: a Fehérvári úti kereszteződésnél történt baleset miatt az Október huszonharmadika utcában a Kosztolányi Dezső tér felé a három sávból csak egy járható, jelentős a torlódás. 
Szerző
Frissítve: 2019.01.29. 11:02

Nem a tűz végzett a kiégett lakásban talált férfival, hanem az albérlője

Publikálás dátuma
2019.01.29. 09:02
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Holttestet találtak hétfőn egy lángoló budapesti lakásban. A rendőrség szerint gyilkosság történt.
Tűz volt egy négyemeletes társasház egyik lakásában hétfő délután Budapest VII. kerületében. A kiérkező tűzoltók egy elszenesedett holttestet találtak, valamint a lakás több helyiségében vérre lettek figyelmesek. A rendőrség arra jutott, gyilkosság történt. Mint honlapjukon írják:
a gyanú szerint egy 27 éves sátoraljaújhelyi férfi a lakásban megszúrta 49 éves főbérlőjét, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy életét vesztette.

20 percen belül elfogták a feltételezett elkövetőt, akit emberölés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, őrizetbe vettek és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.
Szerző