Busz alá esett, meghalt egy idős nő Borsodnádasdon

Publikálás dátuma
2019.01.31. 21:32

Menetrend szerint közlekedő busz alá esett egy asszony Borsodnádasdon. A baleset következtében az utas meghalt.
  Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. január 31-én 18 óra 45 perckor egy borsodnádasdi buszmegállóban - írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 75 éves borsodnádasdi nő leszállt az Ózd és Borsodnádasd között közlekedő buszjáratról, és eddig tisztázatlan körülmények között a jármű alá esett, majd ellátása közben, 20 óra után életét vesztette. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Szerző

Eltűnt egy 17 éves fiú Budapesten

Publikálás dátuma
2019.01.31. 19:03

Fotó: police.hu
A kispesti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Pomaházi Kevin megtalálása érdekében.
police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a 17 éves fiú kedden XIX. kerületi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések pedig eddig nem vezettek eredményre. Pomaházi Kevin körülbelül 180 centiméter magas, rövid, barna hajú és barna szemű. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiút felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést.
Szerző

Villamos és autó ütközött Zuglóban

Publikálás dátuma
2019.01.31. 17:11
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset a Nagy Lajos király útja és a Komócsy út kereszteződésénél történt, egy ember megsérült.
Összeütközött egy autó és egy villamos csütörtök délután Budapest XIV. kerületében, a Nagy Lajos király útja és a Komócsy út kereszteződésénél. A balesetben egy ember megsérült – írja a police.hu. A rendőrök már befejezték a helyszínelést, így helyreállt a forgalmi rend.
Szerző
Témák
baleset Budapest