Ketten meghaltak az M1-esen - előbb teherautó, majd személyautó szaladt a szalagkorlátnak

Publikálás dátuma
2019.02.10 08:57

Fotó: police.hu
Egy 21 éves férfi és egy 34 éves nő halt meg. A forgalomkorlátozást feloldották.
Halálos baleset történt vasárnap hajnalban az M1-es autópálya 110-es kilométerszelvényénél, Győr térségében - írja a police.hu. Egy autó és egy kistehergépkocsi ütközött össze. A balesetben
ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életét vesztette, és megsérült még egy ember.
Egy 21 éves férfi és egy 34 éves nő halt meg.
A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint összesen négy embert láttak el a mentők. Szalagkorlátnak ütközött egy teherautó, majd a sérült szalagkorlátnak egy személygépkocsi is nekihajtott a baleset során. Műszaki mentés céljából a győri hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahol üzemanyag is folyt az úttestre.
A helyszínelés és a műszaki mentés 10 óra után véget ért.
Frissítve: 2019.02.10 11:38

Kocsmai verekedés közben halt meg egy férfi Veszprémben

Publikálás dátuma
2019.04.20 09:37
Bűnügyi helyszínelő fotózza a veszprémi szórakozóhely bejáratát
Fotó: police.hu
A részletek még tisztázatlanok, a jelek szerint egy esés okozta az áldozat halálát.
Szóváltás vezetett halálos kimenetelű kocsmai verekedéshez Veszprémben: a police.hu szerint egy 47 éves és egy 31 éves férfi kapott össze péntek este a város egyik szórakozóhelyén. A haragosok dulakodni kezdtek – a fiatalabb pedig, rendőrségi szóhasználattal élve „bántalmazta a sértettet”, aki elesett és életét vesztette.
Támadóját elfogták, kihallgatták és őrizetbe vették. A fiatal férfi ellen halált okozó testi sértés miatt indult eljárás -  ez arra utal, hogy nem akarta megölni vitapartnerét, a tragédiában a szerencsétlen esés is közrejátszhatott.

Katonai helikopterrel mentettek ki egy sérült túrázót Szigligeten

Publikálás dátuma
2019.04.20 08:48
A kép illusztráció
Fotó: honvedelem.hu
A sérült nőt mentők látták el, de kiszabadítani ők sem tudták, ezért kellett bevetni a honvédség légi mentő szolgálatát.
Súlyosan sérült túrázóhoz riasztották pénteken kora este a Magyar Honvédség légi kutató-mentő központját: a nő a Csobánc-hegyen került bajba, és bár a mentők a helyszínen ellátták, helyzete miatt megközelíthetetlen lett volna mentőautóval. A honvédségi helikopter így végül alpin eljárással szabadította ki sérültet; a nőt átadták az Országos Mentőszolgálat munkatársainak, majd a gép visszarepült a pápai bázisra- tudatta közleményében a Honvédelmi Minisztérium.