Ketten meghaltak az M1-esen - előbb teherautó, majd személyautó szaladt a szalagkorlátnak

Publikálás dátuma
2019.02.10. 08:57

Fotó: police.hu
Egy 21 éves férfi és egy 34 éves nő halt meg. A forgalomkorlátozást feloldották.
Halálos baleset történt vasárnap hajnalban az M1-es autópálya 110-es kilométerszelvényénél, Győr térségében - írja a police.hu. Egy autó és egy kistehergépkocsi ütközött össze. A balesetben
ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életét vesztette, és megsérült még egy ember.

Egy 21 éves férfi és egy 34 éves nő halt meg.
A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint összesen négy embert láttak el a mentők. Szalagkorlátnak ütközött egy teherautó, majd a sérült szalagkorlátnak egy személygépkocsi is nekihajtott a baleset során. Műszaki mentés céljából a győri hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahol üzemanyag is folyt az úttestre.
A helyszínelés és a műszaki mentés 10 óra után véget ért.
Szerző
Frissítve: 2019.02.10. 11:38

Fél kilogramm kokaint talált a rendőrség egy fővárosi irodában

Publikálás dátuma
2019.02.09. 08:29
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda négy férfit fogott el az akció során, és lefoglalt többek közt egy nagy értékű luxusterepjárót is.
Fél kilogramm kokaint és 320 gramm hasisgyantagyanús anyagot találtak a rendőrök egy irodában Budapest XIX. kerületében. Elfogtak négy férfit, lefoglaltak 4 millió forint készpénzt és egy nagy értékű luxusterepjárót is - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon szombat hajnalban. Azt írták, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 49 éves budapesti I. Zoltán és társai ellen. A magyar férfi rendszeresen értékesített kokaint a XIX. kerületi irodájában.

Szerdán összehangolt akciót tartottak a nyomozók a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységével közösen. Elfogtak egy 41 éves magyar férfit, aki korábban az irodában járt. Az autójában a nyomozók 25 gramm kokaint találtak, amit lefoglaltak. A TEK munkatársai az épület előtt elfogták az onnan távozó I. Zoltánt és 23 éves szír bűntársát, valamint az irodában elkaptak egy 59 éves szintén szír állampolgárt, aki ugyancsak a bűnözői csoport tagja volt.

A KR NNI munkatársai átkutatták az irodahelyiséget, ahol 500 gramm kokaint és 320 gramm hasisgyantagyanús anyagot találtak. A kábítószer hígításához és porciózásához szükséges eszközökön és 4 millió forint készpénzen túl az I. Zoltán használta nagy értékű luxusterepjárót is lefoglalták.

Az elfogott négy férfit gyanúsítottként hallgatták ki. I. Zoltánnak és 23 éves szír társának kezdeményezték a letartóztatását, a két másik férfi szabadlábon védekezik - idézi a közleményt az MTI.

Szén-monoxid-mérgezés miatt halt meg egy ember Székesfehérváron

Publikálás dátuma
2019.02.09. 08:15

Fotó: Kállai Márton
Szombatra virradóra két embert vittek kórházba a mentők a Homoksoron található lakóházból a mérgező gáz miatt, egyikük később életét vesztette.
Szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy ember Székesfehérváron - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szombatra virradó éjszaka az MTI-vel. Azt írták, hogy rosszullét miatt riasztották a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit egy lakóházhoz a Homoksoron. Az egység méréseket végzett és kimutatta a mérgező gáz jelenlétét. A mentők két embert szén-monoxid-mérgezés gyanújával kórházba vittek, ahol egyikük életét vesztette - olvasható a közleményben.