Holttestet találtak tűzoltás közben Balatonbogláron

Publikálás dátuma
2019.02.10. 18:18
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Holttestet találtak a tűzoltók egy épület oltásakor Balatonbogláron vasárnap - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.
Azt írták: egy Zrínyi utcai mintegy száz négyzetméteres családi házban keletkezett a tűz. Az elhunytra abban a szobában bukkantak, ahol a lángok felcsaptak.
Szerző

Hősugárzója végezhetett egy emberrel Kocson

Publikálás dátuma
2019.02.10. 14:02
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Tűz keletkezett egy hétvégi házban, ahol a tűzoltók egy eszméletlen embert találtak. A mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.
Füstre lettek figyelmesek a a Komárom-Esztergom megyei Kocs községben a Szőlőhegy egy hétvégi házánál, ezért a helyszínre érkeztek a tűzoltók, írja a katasztrófavédelem.
A házban egy eszméletlen embert találtak, akinél a mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Az egységek a lakótérben egy hősugárzót fedeztek fel, amelynek környékén volt tűz. A tűzoltók áramtalanítottak, valamint eltávolították az izzó, füstölő részeket.
Szerző

Halálos baleset Szombathelyen: feszítővágóval mentették ki az autóból, de már nem lehetett segíteni az áldozaton

Publikálás dátuma
2019.02.10. 11:34
A kép illusztráció
Fotó: Népszava
A balesetnek egy súlyos sérültje is van. Két személyautó ütközött össze.
Két gépkocsi ütközött össze Szombathelyen, a Zanati úton, az aluljárónál, tájékoztat a katasztrófavédelem. Az ütközés miatt az egyik autóba beszorult annak vezetője, akit a tűzoltók feszítővágóval emeltek ki. Ám a mentők már csak azt állapíthatták meg, hogy életét vesztette.
A másik jármű sérült vezetőjének állapotát pedig vizsgálják. A rendőrség információi szerint az ő állapota is súlyos.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon 9 óra 55 perctől teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a közlekedőket Szombathely belterületén át terelik.
Szerző