Saját hányásában, élettelenül feküdt a rab, a börtönőröknek nem tűnt fel, hogy heteken át kínozzák társai

Publikálás dátuma
2019.02.11. 20:57

Fotó: Shutterstock
Tele volt sérülésekkel és az összes bordája eltört annak a rabnak, akit saját hányásában fekve találtak a börtönőrök a cella padlóján, számolt be az RTL Klub híradója. Egyik zárkatársa tagadta, hogy részt vett volna a kínzásában, és állította? csak a többiek öntöttek hamut a szájába, és térdepeltek a mellkasán. A börtön alkalmazottai kitartóan állították, hogy nem vettek észre semmit, például akkor, amikor takarított. Az ügyészség az esetben érintett mindhárom vádlottat élete végéig börtönben tartaná.  
Szerző
Témák
rab börtön

Kiderült, mi okozta Sala halálát

Publikálás dátuma
2019.02.11. 20:55

Fotó: LOIC VENANCE / AFP
A 28 éves futballista holttestét az ujjlenyomata alapján azonosították.
A fejét és a törzsét ért sérülések miatt halt meg Emiliano Sala – írja a Guardian. A Cardiff 28 éves játékosát szállító kisrepülő még január 21-én zuhant a La Manche-csatornába. A bournemouthi városházán, hétfőn tartott meghallgatáson az is kiderült, hogy Sala holttestét az ujjlenyomata alapján azonosították. A futballistán kívül a pilóta is a fedélzeten volt, őt továbbra sem találják.   Az argentin futballista klubrekordot jelentő 17 millió euróért szerződött a francia Nantestól az angol Premier League-ben szereplő Cardiffhoz. Épp új csapatához tartott január 21-én, amikor az őt szállító kisrepülőgépnek nyoma veszett a La Manche csatorna felett.
Szerző

Több mint egy hete nem találják a 15 éves újpesti fiút

Publikálás dátuma
2019.02.11. 18:32

Fotó: police.hu
A rendőrök a lakosság segítségét kérik Erdélyi Domonkos Levente eltűnése ügyében.
police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a fiú még február 2-án távozott ismeretlen helyre újpesti lakhelyéről, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések pedig nem vezettek eredményre. Erdélyi Domonkos Levente körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiút felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést. 
Szerző
Frissítve: 2019.02.11. 18:44