Meghalt egy égő házban talált ember Nagyszakácsiban

Publikálás dátuma
2019.02.16. 12:17
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Meghalt egy ember, akit égő házból hoztak ki a tűzoltók Nagyszakácsiban szombaton - tájékoztatott a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Mint írták, a férfira egy Vörösmarty utcai hetven négyzetméteres házban találtak rá a tüzet oltó marcali tűzoltók, kivitték az épületből, a mentők próbálták újraéleszteni, de nem tudták megmenteni az életét.
Szerző

Teherautó és autó ütközött Budapesten négyen megsérültek

Publikálás dátuma
2019.02.16. 11:38
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Lelassult a forgalom az M5-ös autópálya fővárosi kivezető szakaszán, ahol baleset okoz fennakadását.
Összeütközött egy személyautó és egy teherautó szombat délelőtt tizenegy körül, az M5-os sztráda Budapestről kivezető oldalán, a 12-es és a 13-as kilométerszelvény között- tudatta a fővárosi katasztrófavédelem. 
A baleset a XX. kerületi Gubacsipuszta területén történt, a  tűzoltók a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen – ott vannak a mentők is, akik négy embert láttak el a baleset után. Az érintett útszakaszon a műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés alatt egy sávon halad a forgalom. 
Szerző

Közel egy kilogramm amfetamin volt a kocsiban

Publikálás dátuma
2019.02.16. 10:11

Fotó: Police.hu
Mintegy egy kilogramm kábítószert találtak a Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei egy osztrák rendszámú autóban közúti ellenőrzés során.
rendőrség honlapján azt írták, szerdán az esti órákban Békásmegyeren állítottak meg egy autót, amelyben egy 29 éves budapesti nő és egy 28 éves szintén budapesti férfi ült. A rendőrök az autó átvizsgálásakor 25 gramm marihuánát és 862 gramm amfetamint találtak, a páros lakásán még 22-22 gramm amfetamin és marihuána, 16 bélyeg, valamint a kábítószerek adagolásához használt tasakok és mérlegek kerültek elő. A nyomozók a nőt és a férfit kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és indítványozták előzetes letartóztatásukat, amelyet az illetékes bíróság pénteken el is rendelt
Szerző