Esztergomban fogták el a zuglói gyilkosság gyanúsítottját

Publikálás dátuma
2019.02.18. 09:23
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A 26 éves férfit néhány órával azután kapták el, hogy a Nagy Lajos király útja és az Egressy út kereszteződésénél egy autó első ülésén egy 60 éves férfi holttestére bukkantak.
A rendőrök elfogtak egy 26 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy 60 éves férfit Zuglóban - írja az MTI a rendőrség honlapjára hivatkozva. A police.hu videót is közzétett az elfogásról:
A rendőrség vasárnap azt közölte, bejelentés alapján mentek ki a Nagy Lajos király útja és az Egressy út kereszteződéséhez, ahol egy autó első ülésén halott férfire találtak. A szemle során kiderült, hogy a 60 éves férfi halálát idegenkezűség okozta.

A legfrissebb információk szerint még szombaton késő este Esztergomban elfogták az emberöléssel megalapozottan gyanúsítható 26 éves B. Györgyöt. Az életvédelmi osztály nyomozói a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és javasolják letartóztatásának indítványozását.

Halálra gázolt valakit a metró a Keleti pályaudvarnál- öngyilkosság lehetett

Publikálás dátuma
2019.02.18. 09:04
képünk illusztráció
Az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között nem közlekednek a szerelvények.
Nem jár a 2-es metró az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között, ezen a részen pótlóbuszokat indítanak . írja a hvg.hu. Az okokról a BKK Facebook-oldalán csak annyit írtak, hogy baleset történt, ezért nem jár a metró. A Metróért Egyesület közösségi oldala viszont azt írja, a Keleti pályaudvarnál elgázolt valakit a szerelvény, értesüléseik szerint öngyilkosság történt.

A katasztrófavédelem később közölte: egy ember esett a szerelvény alá és nem élte túl a baleset. A tűzoltók az első és a második kocsi között, az úgynevezett életmentő árokban találták meg, de a fővárosi katasztrófavédelem doktorszolgálata már nem tudott segíteni rajta.

A BKK végül délelőtt 11 óra előtt valamivel jelentette be, hogy az M2-es metró ismét a teljes vonalon közlekedik.
Szerző
Frissítve: 2019.02.18. 12:05

Édesanyja látogathatja a kórházban a fegyveres szökött rabot

Publikálás dátuma
2019.02.18. 06:59

Fotó: police.hu
Az anyja meglátogathatta a kórházban azt a szökött rabot, aki pénteki ítélethirdetése után fegyvert szerezve megszökött a Fővárosi Törvényszékről, pisztolyt nyomott egy fejéhez, végül a rendőrök lőtték meg.
Blikk írja: a 35 éves Sz. Károlyt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Másfél napig mélyaltatásban tartották, vasárnap azonban már magához tért, állapota stabil. A törvény szerint közvetlen hozzátartozója meglátogathatja a kórházban az elítéltet, édesanyja pedig élt is a lehetőséggel. De csak a legszigorúbb szabályok mellett, néhány percig tartózkodhatott fia közelében, akire kommandósok vigyáznak.
Lapunk is megírta, egy büntetőügy tárgyalásán a többszörösen visszaeső férfi - miután a bíró levetette róla a bilincset - elvette az őr fegyverét és a pisztolyt az őr fejéhez szorította, így menekült ki az épületből, majd egy autót is szerzett. A rendőrök végül utolérték, célzott lövéseket adtak le rá, és ártalmatlanították.
Szerző
Témák
szökött rab