Családi ház gyulladt ki Gyürén, egy ember meghalt

Publikálás dátuma
2019.02.22. 08:43
Illusztráció
Fotó: Népszava
A tűzoltók négy vízsugárral oltották el a lángokat.
Teljes terjedelmében égett egy körülbelül nyolcvan négyzetméter alapterületű családi ház péntek reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyüre Árpád utcájában. A tűzben két ember megsérült, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette – közölte honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A tűzhöz a kisvárdai hivatásos és a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik közös erővel, több oldalról támadva, négy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását.
Szerző

Halálos baleset történt a 12-es úton

Publikálás dátuma
2019.02.22. 07:32

Egy ember meghalt, amikor három autó egymásba rohant péntek reggel a 12-es úton Vác és Verőce között - mondta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek.
Csámpai Attila közölte: két személyautó frontálisan ütközött, majd egy harmadik is beléjük rohant. A váci hivatásos tűzoltók egy embert feszítő-vágóval szabadítottak ki a roncsok közül, a mentők azonnal megkezdték az újraélesztését, de a férfi a helyszínen meghalt. Két másik utas könnyebben sérült meg
Szerző

Kábítószer-kereskedőket fogott a TEK Pest megyében

Publikálás dátuma
2019.02.22. 07:20

Fotó: police.hu
Négy főváros környéki településen és Budapesten négy embert vettek őrizetbe, miután több kilogramm kábítószert találtak a razzia során.
"A Kistarcsán, Kerepesen, Domonyvölgyben, Isaszegen és Budapesten végrehajtott intézkedések során több embert előállítottak bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, több helyszínen kábítószergyanús anyagokat – elsődleges adatok szerint közel egy kilogramm kokaint, mintegy három kilogramm amfetamint, továbbá közel négy kilogramm marihuanát – találtak és foglaltak le a rendőrök. Egy domonyvölgyi ingatlanban speed előállításához használatos alapanyagokat és keverőeszközöket is találtak a nyomozók, továbbá az egyik gyanúsítottól egy feltehetően éles lőfegyver és hozzá tartozó lőszerek is lefoglalásra kerültek" - olvasható a rendőrségi honlapon.
A razziát a BRFK nyomozói, gödöllői rendőrök és a Terrorelhárítási Központ (TEK) hajtotta végre szerdán reggel. Az akció során nagyértékű járműveket, készpénzt, illetve egyéb vagyontárgyakat foglaltak még le. Négy embert - egy isaszegi és egy kistarcsai férfit, valamint egy kerepesi és egy budapesti nőt - őrizetbe vettek, hatan szabadlábon maradtak, de gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az őrizetbe vettek előzetes letartóztatását kezdeményezi a hatóság.
Szerző