Tragédia! Ötéves kislányt öltek meg Szekszárdon

Publikálás dátuma
2019.03.09. 11:47

Fotó: police.hu
A Tolna megyei rendőrök egy helyi férfit őrizetbe vettek.
Március 8-án, az esti órákban érkezett a bejelentés, hogy egy gyermek délután eltűnt otthonából - tájékoztat honlapján a rendőrség. A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai nagy erőkkel a keresésére indultak, és fél órán belül Szekszárdon a Patak utca mögötti Séd patak medrében megtalálták az eltűnt személyt, akinek életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni. Az eset kapcsán a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül előállítottak egy szekszárdi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki, és őrizetbe is vettek. Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-kapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt indított nyomozást. 
Tolnatáj Televízió úgy tudja, hogy az áldozat egy ötéves kislány, akit a helyiek szerint saját unokatestvére ölhetett meg. A rendőrségi helyszínelésről egy videót is közzétettek: 
Szerző
Frissítve: 2019.03.09. 11:51

Halott nőre bukkantak egy szombathelyi panzióban

Publikálás dátuma
2019.03.09. 11:10
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A holttestet péntek este fedezték fel.
Pénteken este egy nő holttestét fedezték fel Szombathelyen, a 11-es Huszár úton lévő egyik panzióban - írja a Vaol.hu. Úgy tudják, a nő a panzió vendége volt, és a szobában találták meg. A mentőket is értesítették, de már nem lehetett segíteni rajta. 
Szerző

Zebrán gázolt el a kisbusz egy férfit Kapuváron (helyszíni fotó)

Publikálás dátuma
2019.03.09. 10:51

Fotó: police.hu
Az 58 éves férfit súlyos sérüléssekkel vitték kórházba.
Gyalogátkelőhelyen gázoltak el egy 58 éves férfit Kapuváron - írja a police.hu. A beszámoló szerint péntek este egy 63 éves sofőr közlekedett Mercedes Sprinter típusú kisbusszal Kapuvár belterületén, a Győri úton, Sopron irányából Csorna felé. A Berg Gusztáv utca útkereszteződésénél található gyalogos-átkelőhelyen nem adott elsőbbséget a neki balról, a zebrán áthaladó 58 éves kapuvári férfinak, akit a gépkocsival elütött.
A gyalogos az ütközés következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba vitték.

A Csornai Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.
A balesetben érintett kisbusz
Fotó: police.hu
Szerző