Előfizetés

Újabb tömegverekedés tört ki a belvárosi bulinegyedben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.03.12. 19:15
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Négyen vertek három embert, egyikük komolyabb sérülést szenvedhetett az erzsébetvárosi összecsapásban.
Egy hónap sem telt a Kertész utcai Vittula előtti támadás óta, és újra nagy verekedés zajlott le a VII. kerületi bulinegyedben: a rendőrség közleménye szerint március 9-én éjfél körül négy férfi támadt rá három másikra egy Síp utcai szórakozóhely előtt.
A három sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, ahol kiderült, hogy közülük kettő könnyű, egy súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Ebben az esetben azonnal meglettek a támadás feltételezett elkövetői is, a négy férfit súlyos testi sértés gyanújával hallgatták ki az erzsébetvárosi nyomozók.

Lángokban áll egy budapesti társasházi lakás

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.03.12. 14:09
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Megkezdték a VIII. kerületi lakás oltását a tűzoltók.
Tűz ütött ki egy többszintes társasház egyik lakásában kedd kora délután, tájékoztat a katasztrófavédelem. Egy Budapest VIII. kerületében, a Tömő utcában álló ház lakása ég. A tűzhöz nagy erőkkel érkeztek ki a főváros hivatásos tűzoltói, akik megkezdték a lángok oltását.

Csaknem két hete eltűnt egy 63 éves budapesti férfi

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.03.12. 12:22

Fotó: police.hu
Az angyalföldi rendőrök a lakosság segítségét kérik Kocsis János megtalálása érdekében.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a férfi még február 28-án távozott ismeretlen helyre újpesti tartózkodási helyéről, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések pedig nem vezettek eredményre. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Kocsis Jánost felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést.