Kezével tartotta a magát felakasztó férfit az életmentő rendőr

Publikálás dátuma
2019.03.15 17:29

Fotó: Shutterstock
A szolgálaton kívüli járőr azonnal odalépett a férfihez, és kezével tartotta, miközben öngyújtóval elégette a kötelet.
A szolgálaton kívüli járőr azonnal odalépett a férfihez, és miközben tartotta őt, miközben öngyújtóval elégette a kötelet.
Kötéllel akart véget vetni életének egy zavartan viselkedő férfi Budapesten, de megmentette egy szolgálaton kívüli rendőr.
Jókor volt jó helyen a Készenléti Rendőrség egy szolgálaton kívüli rendőre, aki péntek reggel megmentette egy öngyilkossági kísérletet elkövető férfi életét, mint arról a police.hu beszámol. A rendőr Budapesten a VIII. kerületi Thököly úton egy férfira lett figyelmes, aki kötéllel akart véget vetni életének.
A szolgálaton kívüli járőr azonnal odalépett a férfihez, és miközben tartotta őt, öngyújtóval elégette a kötelet.
A BRFK szolgálatban lévő járőrei a segítségnyújtásban közreműködtek, és a zavartan viselkedő férfihez mentőt hívtak. A mentőszolgálat munkatársai a férfit kórházba szállították.

Leugrott egy ember az Allee bevásárlóközpont emeletéről

Publikálás dátuma
2019.03.24 19:26
Illusztráció
Fotó: Vajda József
Az újbudai pláza annyit közölt, hogy az egyik vendég a korláton átmászva leugrott az emeletről. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, az érintettet pedig kórházba szállították.
Egy ember leugrott az emeletről a budapesti XI. kerületi Allee bevásárlóközpontban. Az Index éppen ott tartózkodó olvasója egy fotót is készített a helyszínről, amelyen látszik a vérfolt is, amely a zuhanás után keletkezett. A rendőrség és a mentők is a helyszínre siettek.

Az üggyel kapcsolatban a portál megkereste az Allee-t is, amely azt a tájékoztatást adta, hogy az egyik vendég a korláton átmászva leugrott az emeletről. A rendőrség pedig annyit mondott, hogy idegenkezűségre utaló nyom nincs, és az érintetett kórházba szállították.

Szörnyethalt egy 34 éves motoros Heves megyében

Publikálás dátuma
2019.03.24 17:44

Fotó: police.hu
Az áldozat egy személyautóval ütközött Bátor és Bükkszék között. A gépkocsiban két ember utazott, őket a mentők látták el.
Meghalt egy motoros, aki összeütközött egy gépkocsival a Heves megyei Bátor és Bükkszék között vasárnap délután - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t. A rendőrség honlapja szerint a baleset következtében a 34 éves motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autóban két ember utazott, őket a mentők ellátták. 

A baleset körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja. 
Frissítve: 2019.03.24 22:02