M. Richárdot az intenzív osztályon ápolják

Publikálás dátuma
2019.03.15 21:24

Fotó: Népszava/ Draskovics Ádám
Problémás szívbillentyűcserén esett át a Dózsa György úti baleset egyik vádlottja.
Intenzív osztályon ápolják M. Richárdot (41), a Dózsa György úti baleset egyik vádlottját – tudta meg a Blikk. Hetek óta hangos volt a sajtó a hírtől, hogy kiengedték a letartóztatásból súlyos szívbetegsége miatt a férfit, aki korábban nyilatkozott is arról, hogy szívbillentyűcserén fog átesni. Az Echo TV-nek például azt mondta egy vele készült alapos interjúban:
ez egy 4-6 órás, komoly operáció lesz, kettéfűrészelik és kiveszik a szívét, megvan a kockázata, hogy nem éli túl, a teljes felépülés 4-5 hónap lehet.
A férfit kedden be is tolták a műtőbe, de a kórházat egy ideig nem hagyhatja el. Ügyvédje szerint nem volt problémamentes a műtét.
M. Richárd egyébként egy két halálos áldozatot követelő baleset miatt vádlott: Mercedesével jogosítvány nélkül, gyorsan hajtva (50 km/h helyett vagy 130-al), állítása szerint nem kábítószer hatása alatt állva, frontálisan ütközött egy szabálytalanul kanyarodó Citroënnel. Az autó - mely sofőrje és utasa életét vesztette - egy buszmegállóba csapódott, közben elütve még három embert. M. Richárd az Echo TV-nek nyilatkozva azt fájlalta, hogy Dózsa Györgyi úti gázolóként beszélnek róla, holott "senki nem lett elgázolva, ez egy frontális ütközés volt". A megértő kameráknak azt is elpanaszolta, sosem beszél senki arról, hogy egyébként olajfestményeket is készít.
Frissítve: 2019.03.15 21:44

Leugrott egy ember az Allee bevásárlóközpont emeletéről

Publikálás dátuma
2019.03.24 19:26
Illusztráció
Fotó: Vajda József
Az újbudai pláza annyit közölt, hogy az egyik vendég a korláton átmászva leugrott az emeletről. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, az érintettet pedig kórházba szállították.
Egy ember leugrott az emeletről a budapesti XI. kerületi Allee bevásárlóközpontban. Az Index éppen ott tartózkodó olvasója egy fotót is készített a helyszínről, amelyen látszik a vérfolt is, amely a zuhanás után keletkezett. A rendőrség és a mentők is a helyszínre siettek.

Az üggyel kapcsolatban a portál megkereste az Allee-t is, amely azt a tájékoztatást adta, hogy az egyik vendég a korláton átmászva leugrott az emeletről. A rendőrség pedig annyit mondott, hogy idegenkezűségre utaló nyom nincs, és az érintetett kórházba szállították.

Szörnyethalt egy 34 éves motoros Heves megyében

Publikálás dátuma
2019.03.24 17:44
Illusztráció
Fotó: Tóth Gergő
Az áldozat egy személyautóval ütközött Bátor és Bükkszék között. A gépkocsiban két ember utazott, őket a mentők látják el.
Meghalt egy motoros, aki összeütközött egy gépkocsival a Heves megyei Bátor és Bükkszék között vasárnap délután - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t. A rendőrség honlapja szerint a baleset következtében a 34 éves motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autóban két ember utazott, őket a mentők ellátják. Az esethez az egri tűzoltókat riasztották, akik a műszaki mentést végzik - olvasható a közleményben.

Az érintett útszakaszt a police.hu szerint teljes szélességében lezárták a rendőrök. Kerülni Egerbakta-Sirok-Terpes útvonalon érdemes.