Kigyulladt egy autó Győrben

Publikálás dátuma
2019.03.17. 12:48
Illusztráció
Fotó: Népszava
Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a város hivatásos tűzoltói a helyszínre érkeztek.
Kigyulladt egy személygépkocsi Győrben, a 83-as főút belterületi szakasza mellett, a Pápai út közelében, egy parkolóban - olvasható a Katasztrófavédelem honlapján. Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a város hivatásos tűzoltói a helyszínre érkeztek. Az egység eloltotta a lángokat. Az első hírek szerint senki sem, sérült meg a tűzeset során.
Szerző

Csecsemőgyilkosság Zichyújfalun - Őrizetben az anya

Publikálás dátuma
2019.03.17. 12:22

Fotó: police.hu
A nyomozók őrizetbe vették a 23 éves sárkeresztúri nőt, aki a kihallgatás során a szülést elismerte.
Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást 2019. március 16-án egy 23 éves nő ellen, aki a gyanú szerint egy zichyújfalui családi ház melléképületében a reggeli órákban megszülte, majd megölte újszülött gyermekét. A rendőrség legfrissebb közlése szerint a nyomozók a sárkeresztúri nőt, őrizetbe vétele mellett 2019. március 16-án gyanúsítottként hallgatták ki - melynek során a szülést elismerte – és előterjesztést tesznek letartóztatásának ügyészi indítványozására.
Szerző
Frissítve: 2019.03.17. 12:36

Kétmillió forintot csalt ki két férfi egy idős nénitől

Publikálás dátuma
2019.03.17. 09:50
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A BRFK „unokázós” csalók elfogására létrehozott nyomozócsoportja csapott le az elkövetőkre.
Egy ismeretlen március 14-én délután felhívott egy 80 éves asszonyt, és magát a fiának kiadva közölte, hogy pénzre van szüksége, mert balesetet okozott és megfenyegették, ha nem fizet, akkor nagyon megbánja - írja honlapján a rendőrség. Az idős asszony elhitte, hogy a fiával beszélt és 2 millió forintot egy borítékba tett, majd a taxival érkező 32 éves budapesti Sz. Józsefnek azt átadta. A férfi ezután a megszerzett pénzt elvitte egy Budapest III., Füst Milán utcai társasházba, ahol a rendőrök intézkedés alá akarták vonni. A férfi megpróbált elmenekülni és a pénzzel teli borítékot egy lábtörlő alá rejteni. A nyomozók azonban a 32 éves férfit elfogták, aki a helyszínen elmondta, hogy a pénzt egy barátjának, egy 17 éves fiúnak akarta átadni, aki ebben a házban lakik. Ezt követően a nyomozócsoport tagjai a házban lakó 17 éves fiút is elfogták és mindkét elkövetőt csalás bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.    A rendőrök kihallgatásukat követően a 32 éves férfit és a 17 éves fiút is őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.
Szerző