Nyitrai Zsolt;március 15.;politikai pedofília;

Unatkozó hétéveseknek mondott beszédet a "független" magyar sajtóról a fideszes Nyitrai Zsolt

A cipőjüket néző kisiskolásoknak azt is elmondta, hogy erősödik a hadsereg, mert harcolni kell a magyar függetlenségért.

"Tisztelt hallgatóság" - szólította meg az egybegyűlteket március 14-én Felsőtárkány országgyűlési képviselője és kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, a fideszes Nyitrai Zsolt. Ám, mint a Füzesabonyi Városi TV erről szóló anyagában a 444.hu észrevette:

a hallgatóságában jóformán csak odavezényelt 7-10 éves általános iskolások voltak.

Nyitrai erre vagy nem készült fel, vagy nem akart tudomást venni róla, minden esetre a gyerekeknek olyasmikről beszélt, hogy "hazánkban nagyon sokáig a média külföldi kézben volt. Külföldi erő döntötte el, hogy mi a hír minálunk". De mára ez megváltozott, a sajtó szabad, az eddig "tudatosan leépített" hadsereget is fejleszti a kormány, a nemzetet meg kell védeni, hangsúlyozta a földet néző kisiskolásoknak és a fák árnyában meghúzódó kisszámú nyugdíjasnak a fideszes képviselő.

Azt is mondta nekik Nyitrai - nyilvánvalóan a fizetések értéke, vagy más versenyképességi mutató alapján, mert azok gyökeresen mást mutatnak -, hogy "2010 óta sereghajtóból éllovassá lettünk a régióban". Aztán leszögezte, a nagyvállalatoknak közpénzből százmilliárdos támogatásokat adó, kedvükért a szakszervezeteket gyengítő és a rabszolgatörvényt meghozó Fidesz-KDNP "a multicégek helyett az emberek pártjára álló képviselet". Tovább szörnyülködi az alábbi videó megtekintése közben lehet: