Halálra gázoltak egy úttesten fekvő férfit Csongrádnál

Publikálás dátuma
2019.03.25 07:09

Fotó: police.hu
Kisteherautó ütötte el a férfit, aki a helyszínen meghalt.
Hétfőn, hajnali 2 óra előtt baleset történt a 451-es út 27-es kilométerszelvényében, írja a rendőrség. Egy kisteherautó elütött egy úttesten fekvő férfit, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.
A helyszíni szemle idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, de a korlátozás reggel 7 előtt feloldották.

Kútba esett embert mentettek Megyaszón

Publikálás dátuma
2019.04.18 14:27
Tűzoltó a kútban egy korábbi mentésnél
Fotó: sárbogárdi hivatásos tűzoltó-parancsnokság
A sérült a családi ház udvarán lévő kútba zuhant bele.
Kútba esett egy ember a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Megyaszón csütörtökön, sikerült megmenteni az életét - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A tájékoztatás szerint egy családi ház udvarán lévő kútba esett bele az ember. A szerencsi hivatásos tűzoltóknak sikerült mentőkötelek segítségével kiemelni őt a körülbelül tizenöt méteres mélységből. Átadták őt a mentőknek.

Baleset miatt lezárták a Budaörsi út egy szakaszát

Publikálás dátuma
2019.04.18 13:04

Fotó: Népszava/ Molnár Ádám
A karambolban ketten megsérültek
 Teljes szélességében lezárták a XI. kerületi Budaörsi út egy szakaszát csütörtök kora délután, mert két autó karambolozott - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján. A közleményben azt írták, hogy a balesetben ketten megsérültek. A forgalmat az Egér útra és a Kőérberki útra tereli.
Szerző
Témák
baleset