Halálra gázoltak egy úttesten fekvő férfit Csongrádnál

Publikálás dátuma
2019.03.25. 07:09

Fotó: police.hu
Kisteherautó ütötte el a férfit, aki a helyszínen meghalt.
Hétfőn, hajnali 2 óra előtt baleset történt a 451-es út 27-es kilométerszelvényében, írja a rendőrség. Egy kisteherautó elütött egy úttesten fekvő férfit, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.
A helyszíni szemle idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, de a korlátozás reggel 7 előtt feloldották.
Szerző

Leugrott egy ember az Allee bevásárlóközpont emeletéről

Publikálás dátuma
2019.03.24. 19:26
Illusztráció
Fotó: Vajda József
Az újbudai pláza annyit közölt, hogy az egyik vendég a korláton átmászva leugrott az emeletről. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, az érintettet pedig kórházba szállították.
Egy ember leugrott az emeletről a budapesti XI. kerületi Allee bevásárlóközpontban. Az Index éppen ott tartózkodó olvasója egy fotót is készített a helyszínről, amelyen látszik a vérfolt is, amely a zuhanás után keletkezett. A rendőrség és a mentők is a helyszínre siettek.

Az üggyel kapcsolatban a portál megkereste az Allee-t is, amely azt a tájékoztatást adta, hogy az egyik vendég a korláton átmászva leugrott az emeletről. A rendőrség pedig annyit mondott, hogy idegenkezűségre utaló nyom nincs, és az érintetett kórházba szállították.
Szerző

Szörnyethalt egy 34 éves motoros Heves megyében

Publikálás dátuma
2019.03.24. 17:44

Fotó: police.hu
Az áldozat egy személyautóval ütközött Bátor és Bükkszék között. A gépkocsiban két ember utazott, őket a mentők látták el.
Meghalt egy motoros, aki összeütközött egy gépkocsival a Heves megyei Bátor és Bükkszék között vasárnap délután - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t. A rendőrség honlapja szerint a baleset következtében a 34 éves motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autóban két ember utazott, őket a mentők ellátták. 

A baleset körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja. 
Frissítve: 2019.03.24. 22:02