Egy vendégmunkás testrészeit rejtegette a zsák, amit gyerekek találták meg

Publikálás dátuma
2019.03.25. 08:01

Fotó: Shutterstock
Sikerült azonosítania a rendőrségnek a férfit, akinek feldarabolt testét több mint három hete találták meg Jászalsószentgyörgyön.
Egy férfi holttestét találták meg március 2-án Jászalsószentgyörgy külterületén. Akkor még csak annyit mondott a rendőrség: az ismeretlen személyazonosságú férfi bűncselekmény áldozata lett. Ám azóta kiderült:
egy feldarabolt testre bukkantak rá bicikliző gyerekek a falu határában, egy híd alatt.

A nyomozóknak mostanra sikerült kideríteniük a horrorisztikus módon meggyilkolt és megcsonkított, titokzatos áldozat kilétét - írja a Blikk. "Egy kivégzett vendégmunkást rejtett a zsák" - nyilatkozta a lapnak egy helybeli. Az értesülést részben a rendőrség is megerősítette: már valóban tudják, ki volt a Jászalsószentgyörgyön talált áldozat, de a nyomozás jelenlegi szakaszában nem mondanak többet az ügyről.
"Először is össze kell rakni a darabokat, hogy azok ismét egy testet alkossanak. Ezek után keresnek egyedi jeleket, például műtéti heget, tetoválást vagy fémprotézist. Fogászati és DNS-profilt is készíthetnek: utóbbi segítségével akár nemzetközi szinten is ellenőrizhető a minta" - nyilatkozta az azonosítás folyamatáról Szeles Géza igazságügyi orvos szakértő.
Az ismeretlen személyazonosságú holttestet a szabályok szerint 30 napon belül el kell temetni, a költségeket az az önkormányzat állja, ahol a testet találták.
Szerző

Halálra gázoltak egy úttesten fekvő férfit Csongrádnál

Publikálás dátuma
2019.03.25. 07:09

Fotó: police.hu
Kisteherautó ütötte el a férfit, aki a helyszínen meghalt.
Hétfőn, hajnali 2 óra előtt baleset történt a 451-es út 27-es kilométerszelvényében, írja a rendőrség. Egy kisteherautó elütött egy úttesten fekvő férfit, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.
A helyszíni szemle idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, de a korlátozás reggel 7 előtt feloldották.
Szerző

Leugrott egy ember az Allee bevásárlóközpont emeletéről

Publikálás dátuma
2019.03.24. 19:26
Illusztráció
Fotó: Vajda József
Az újbudai pláza annyit közölt, hogy az egyik vendég a korláton átmászva leugrott az emeletről. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, az érintettet pedig kórházba szállították.
Egy ember leugrott az emeletről a budapesti XI. kerületi Allee bevásárlóközpontban. Az Index éppen ott tartózkodó olvasója egy fotót is készített a helyszínről, amelyen látszik a vérfolt is, amely a zuhanás után keletkezett. A rendőrség és a mentők is a helyszínre siettek.

Az üggyel kapcsolatban a portál megkereste az Allee-t is, amely azt a tájékoztatást adta, hogy az egyik vendég a korláton átmászva leugrott az emeletről. A rendőrség pedig annyit mondott, hogy idegenkezűségre utaló nyom nincs, és az érintetett kórházba szállították.
Szerző