A belek helyett drog és mobil lapult az összevarrt patkányban

Publikálás dátuma
2019.03.25 15:59

Fotó: Shutterstock
A galamb és a teniszlabda már uncsi a csempészeknek.
A személyzet a minap rutinellenőrzést tartott egy börtönben a délnyugat-angliai Dorsetben, írja a 24.hu. Az ellenőrzés során három halott patkányt találtak, és észrevették, hogy varratok vannak a gyomruknál. Zsigerek helyett drogot, mobiltelefont és SIM-kártyákat találtak bennük. A brit igazságügyi minisztérium közleménye szerint olyannal már találkoztak, hogy teniszlabdákat vagy galambokat használtak csempészetre, de a patkány teljesen új dolog.  A hatóságok szerint az állatokat egyszerűen bedobták a börtönbe, a terv pedig az volt, hogy azokat egy elítélt majd összegyűjti, az árut pedig eladja.

Kútba esett embert mentettek Megyaszón

Publikálás dátuma
2019.04.18 14:27
Tűzoltó a kútban egy korábbi mentésnél
Fotó: sárbogárdi hivatásos tűzoltó-parancsnokság
A sérült a családi ház udvarán lévő kútba zuhant bele.
Kútba esett egy ember a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Megyaszón csütörtökön, sikerült megmenteni az életét - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A tájékoztatás szerint egy családi ház udvarán lévő kútba esett bele az ember. A szerencsi hivatásos tűzoltóknak sikerült mentőkötelek segítségével kiemelni őt a körülbelül tizenöt méteres mélységből. Átadták őt a mentőknek.

Baleset miatt lezárták a Budaörsi út egy szakaszát

Publikálás dátuma
2019.04.18 13:04

Fotó: Népszava/ Molnár Ádám
A karambolban ketten megsérültek
 Teljes szélességében lezárták a XI. kerületi Budaörsi út egy szakaszát csütörtök kora délután, mert két autó karambolozott - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján. A közleményben azt írták, hogy a balesetben ketten megsérültek. A forgalmat az Egér útra és a Kőérberki útra tereli.
Szerző
Témák
baleset