A rabló, aki későn jött és gyorsan elfogták

Publikálás dátuma
2019.03.26 11:59

Fotó: police.hu
A fegyveres gyanúsított a rendőrség szerint lekéste zsákmányt, őt magát viszont egy órán belül megtalálták
Szó szerint lemaradt a pénzről a 35 éves pécsi férfi, aki a rendőrség adatai szerint tavaly december 13-án próbált kirabolni városában egy Rácvárosi úton lévő trafikot. A gyanúsított maszkban, kesztyűben rontott be a dohányboltba, pisztolyt fogott az eladóra és a bevételt követelte. Csalódott lehetett, amikor az eladó jelezte, a főnöke már elvitte a bevételt – mindenesetre sarkon fordult, és elsétált, anélkül, hogy bármivel próbálkozott volna.
A rendőrök egy órával később a József Attila utcában állították meg a gyanúsítottat, akit bevittek és ki is hallgattak. Az elfogás helyszínétől nem messze megtalálták a rabláshoz használt kesztyűt, maszkot és fegyvert – a mellékelt kép alapján egy M38 Pocket márkájú gázpisztolyt.
A rablás kísérletével, valamint valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaéléssel való visszaéléssel gyanúsított férfi december 15-én letartóztatásba került; ügyében a napokban zárult le a nyomozás, s Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság pedig elküldte az iratokat az illetékes ügyészségnek, írja a police.hu.

Kútba esett embert mentettek Megyaszón

Publikálás dátuma
2019.04.18 14:27
Tűzoltó a kútban egy korábbi mentésnél
Fotó: sárbogárdi hivatásos tűzoltó-parancsnokság
A sérült a családi ház udvarán lévő kútba zuhant bele.
Kútba esett egy ember a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Megyaszón csütörtökön, sikerült megmenteni az életét - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A tájékoztatás szerint egy családi ház udvarán lévő kútba esett bele az ember. A szerencsi hivatásos tűzoltóknak sikerült mentőkötelek segítségével kiemelni őt a körülbelül tizenöt méteres mélységből. Átadták őt a mentőknek.

Baleset miatt lezárták a Budaörsi út egy szakaszát

Publikálás dátuma
2019.04.18 13:04

Fotó: Népszava/ Molnár Ádám
A karambolban ketten megsérültek
 Teljes szélességében lezárták a XI. kerületi Budaörsi út egy szakaszát csütörtök kora délután, mert két autó karambolozott - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján. A közleményben azt írták, hogy a balesetben ketten megsérültek. A forgalmat az Egér útra és a Kőérberki útra tereli.
Szerző
Témák
baleset