Holttestet találtak egy kiégett paksi házban, oltás közben a födém is beszakadt

Publikálás dátuma
2019.03.31. 11:52
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A ház ismételt átvizsgálásakor találtak rá a férfi testére.
Holttestet találtak a tűzoltók vasárnap reggel Pakson, egy kiégett házban - közölte a katasztrófavédelem. A Kömlődi úti, 90 négyzetméteres lakóházban a város hivatásos tűzoltói fékezték meg a lángokat, a mentés közben az épület födéme is beszakadt.
A ház ismételt átvizsgálásakor egy férfi holttestére bukkantak a tűzoltók.
Témák
Paks tűzhalál

Az após és az anyós is bocsánatot kért, miután kiderült: a vejük pénisze alkalmatlan a gyilkosságra

Publikálás dátuma
2019.03.31. 10:50

Fotó: Shutterstock
Az epilepszia végzett a nővel, de a szülők gigászi nemi szervre gyanakodtak.
Feljenetést tett veje ellen egy 55 éves indonéz férfi, azt állítva, hogy veje abnormálisan nagy pénisze ölte meg szex közben a lányát, akit még februárban találtak holtan kelet-jávai lakásában, írja a 24.hu. A Detik című lap beszámolója szerint a Baresh nevű férfi feleségét február 25-én találták holtan otthonában, egy nappal azután, hogy szeretkeztek. A Jumantri nevű nő holttestét apja, Nedi Sito találta meg. Az orvosok megállapítása szerint a nő halálát epilepszia okozta. Csakhogy Nedi Sito olyan pletykákat hallott a falujában, ami szerint Baresh hatalmas pénisze ölte meg a lányát, így feljelentést tett. A rendőrség megkérte Baresht, mutassa meg a péniszét, amit a férfi meg is tett. Az özvegynek a rendőrök, valamint a nő rokonai előtt kellett megmutatni férfiasságát, sőt, a falu vezetője is megszemlélte annak méretét. A vizsgálat tisztázta, hogy a férfi pénisze nem lehetett a gyilkos fegyver, és az após visszavonta feljelentését, és bocsánatot kért vejétől.
Szerző
Frissítve: 2019.03.31. 12:36

Magányos volt és elkeseredett - állítja, hogy ezért fenyegetőzött robbantással szilveszterkor egy bajai nő

Publikálás dátuma
2019.03.31. 10:18
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Kétszer is felhívta a 112-t, hogy elmondja, éjfélkor felrobbant egy házat. Nem gondolta komolyan.
Megoldódott egy tavalyi bombafenyegetés ügye, legalábbis a Bajai Rendőrkapitányság befejezte annak vizsgálatát, tájékoztat honlapján a rendőrség. Mint írják, egy ismeretlen személy egy SIM kártya nélküli mobiltelefonról tárcsázta 2018 utolsó napján a 112-es segélyhívószámot, és
csak annyit mondott, hogy pont éjfélkor fölrobbant egy házat.

Ezt követően letette a telefont, de 1 órán belül újra felhívta a segélyhívószámot, és megismételte a korábbi fenyegetést. Akkor annyi kiderült, hogy Bajáról tette a bejelentést a nő.
A nyomozás során beazonosították és 11 nappal később a bajai rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 49 éves helyi nőt. Kihallgatásán elmondta, hogy
nagyon el volt keseredve, mert az ünnepekben egyedül volt, és fel is idegesítették, ezért fenyegetett robbantással, de nem gondolta komolyan.

Közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt vele szemben nyomozás.Az ügy az ügyészséghez került.
Szerző