Egy hónapig élt együtt áldozata holttestével egy pécsi férfi

Publikálás dátuma
2019.04.02. 12:29

Fotó: Baranya Megyei Főügyészség
Egy ismerőse az erős szag és a lakásban uralkodó körülmények miatt bejelentést tett a rendőrségen.
A Baranya Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki megölte a lakótársát, majd egy hónapig lakott a holttesttel egy szobában. Az ügyészség közleménye szerint a vádlott és a sértett régi ismerősök voltak, akik Pécsett, egy négy lakásból álló ingatlanban laktak. A négy lakás közül kettő a sértett tulajdonában volt, az egyiket ő használta, míg a másikat a vádlott szívességi használóként. A vádlott és áldozata jó kapcsolatban voltak, a sértett állandó, illetve alkalmi munkából származó bevételeiből fedezték kiadásaikat, a háztartást pedig a vádlott vezette. A két férfi rendszeresen fogyasztott közösen alkoholt. 2018. október végén a lakásban ittasan szóváltásba keveredtek, mely kölcsönös tettlegességgé fajult. Ennek során a vádlott a sértettet közepes erővel állon ütötte, majd a kezében lévő késsel, nagy erővel mellkason szúrta. A férfi a szúrás következtében egyensúlyát vesztette, majd arccal a padlóra zuhant.Ezt követően a vádlott a földön fekvő sértettet a késsel a hátán is nagy erővel megszúrta. A férfi a szúrások következtében elhunyt.
A vádlott az elkövetés után két nappal az általa használt lakás szobájában egy leeresztett műanyag úszómedencébe tekerte a holttestet. 2018. november közepén egy szőnyeget is rátett az erősen oszló holttestet rejtő műanyag úszómedencére és mosószert szórt köré. A célja az volt, hogy a későbbiekben elrejti a ház mögötti mocsaras területen a holttestet. Időközben a sértett és a vádlott közös ismerősei többször is érdeklődtek a sértett holléte felől, melyre az elkövető minden esetben kitérő válaszokat adott. 2018. november végén a vádlottat meglátogatta egy ismerőse a lakásban, ahol az erős szag és a lakásban uralkodó körülmények miatt a későbbiekben bejelentést tett a rendőrségen. Ezt követően a lakásban tartott házkutatás során megtalálták a rendőrök az elhunyt férfit.
Szerző
Témák
gyilkosság Pécs

Holtan találtak egy férfit a budapesti Népligetben

Publikálás dátuma
2019.04.02. 11:29

Fotó: Népszava
A rendőrség szerint nem merült fel gyilkosság gyanúja.
A Népligetben talált holttest ügyében az orvosi vizsgálat jelenleg is tart, tájékoztat a rendőrség. A BRFK ügyeletére kedd reggel, háromnegyed 8 előtt érkezett a bejelentés: Budapesten a Népligetben egy férfit holttan találtak. A helyszínre érkező rendőrök intézkedtek az elhunyt orvosi vizsgálatáról ,hogy kiderüljön, történt-e idegenkezűség. A szakértői vizsgálat utóbb kizárta ezt a lehetőséget, így a BRFK közigazgatási eljárást indított a haláleset ügyében.
Szerző
Frissítve: 2019.04.02. 14:20

Halálos baleset az M1-esen - hátulról szaladt a kisbusz a teherautónak, nem élte túl a sofőr

Publikálás dátuma
2019.04.02. 10:59

Fotó: police.hu
Több sérültje is van a Tata térségében történt balesetnek. A forgalom 13 órakor indult újra.
Tata térségében az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 75-ös kilométerszelvénynél egy tehergépjármű és egy kisbusz ütközött kedden - írja a police.hu. A baleset reggel háromnegyed 10-kor történt, a külső forgalmi sávban egy teherautónak hátulról nekiütközött egy kisbusz.
A baleset során egy fő a helyszínen életét vesztette, többen sérültek.

A ksibusz sofőrje volt az áldozat az MTI értesülése szerint. A forgalom 13 órától mindkét forgalmi sávon megindult.
Szerző
Témák
baleset M1-es
Frissítve: 2019.04.02. 17:33