Sajószentpéteri gyilkosság – Az áldozat egyik hozzátartozóját is őrizetbe vette a rendőrség (videó)

Publikálás dátuma
2019.04.05. 21:46
Illusztráció
Fotó: Molnár Ádám / Népszava
A bejelentéstől számított négy órán belül elfogták a gyanúsítottakat, egy férfit és egy nőt.
Péntek délelőtt holtan találtak egy 83 éves férfit Sajószentpéteren. Mivel a gyanú szerint a férfi bántalmazás következtében hunyt el, büntetőeljárást rendelt el a rendőrség. A police.hu most azt írja, a nyomozás során megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a bűncselekményt az elhunyt férfi egyik hozzátartozója és annak barátnője követte el. A rendőrök a két gyanúsítottat elfogták, emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették őket.
Szerző

Holttestet talált egy erdőben sétáló nő Vácrátótnál

Publikálás dátuma
2019.04.05. 20:44

Fotó: police.hu
Egy motoros vesztette életét, amikor fának ütközött a járművével. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Egy motoros holttestét találta meg egy erdőben sétáló nő péntek délután Vácrátót külterületén – írja a police.hu. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a motoros a baleset előtt egy erdei úton haladt, feltehetően az útviszonyokhoz képest nagy sebességgel, majd motorjával egy fának ütközött. A 46 éves őrbottyáni férfi viselt bukósisakot, ám ennek ellenére olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Váci Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.
Szerző
Témák
Pest megye erdő

Tűz volt egy szállodában a Mátrában, hatvan embernek kellett elhagynia az épületet

Publikálás dátuma
2019.04.05. 18:17
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A tűzeset során senki nem sérült meg.
Műanyag hulladék égett egy szálloda gépházában Gyöngyös-Mátraházán. Az épületet hatvan ember hagyta el, az eset során senki nem sérült meg – írja honlapján a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A lángokat az ott dolgozók a gyöngyösi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltották. Az egységek átszellőztetik az épületet.
Szerző