Eltűnt egy 13 éves lány Óbudán

Publikálás dátuma
2019.04.11. 08:34
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
A bejelentést követően a rendőrök a lány keresésére indultak, és csütörtökön megtalálták a fővárosban.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a lány szerdán III. kerületi tartózkodási lakhelyéről ismeretlen helyre távozott. A bejelentést követően a rendőrök a lány keresésére indultak, és csütörtök éjszaka tudatták, hogy épségben megtalálták a fővárosban.
Szerző
Frissítve: 2019.04.12. 10:41

Áramszünet után üresen meginduló villamos rombolt Temesváron

Publikálás dátuma
2019.04.10. 19:35
Temesvár, illusztráció
Fotó: Shutterstock
A sokkos állapotba került villamosvezető ellen eljárás indult.
Vezető nélkül indult el egy üres villamos szerdán az erdélyi Temesváron, majd elsodort két autót, 300 méter után pedig nekiütközött egy másik, megállóban álló villamosnak. A szokatlan baleset azért következet be, mert
egy áramszünet miatt nemcsak az utasok, hanem a vezető is leszállt a villamosról.

Mivel elmulasztotta a hidraulikus fékkel biztosítani a járművet, az magától elindulhatott, amint helyreállt az áramszolgáltatás.
Miután a villamos egy kereszteződésben félrelökte a sínről a két személyautót, zavartalanul folytatta útját egy kanyarmentes pályaszakaszon két megállón át. A balesetben csak annak a villamosnak a vezetője és egyetlen utasa szenvedett könnyebb sérülést, amelynek végül hátulról nekiment az elszabadult jármű.
A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított eljárást a járművét magára hagyó, az eset miatt sokkos állapotba került villamosvezető ellen.

Agancsot és őzet is lopott egy bolhási férfi, de a házkutatáskor semmi sem maradt rejtve

Publikálás dátuma
2019.04.10. 19:25

Fotó: police.hu
Lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki az állatot udvarában csirkék közt nevelő férfit.
Ellopott egy őzet egy bolhási férfi, aki aztán egy éven át udvarában nevelte a zsákmányt, írja a police.hu. A rendőrök a kedden tartott házkutatás során a vad mellett szarvasbika agancsokat is találtak, ezért a 36 éves férfit elfogták és előállították.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit. Az őzbakot és az agancsokat a nyomozók lefoglalták, majd visszaadták a vadásztársaság képviselőinek.
Nem ez az első eset, hogy egyesek szemet vetnek az erdő lakóira: tavaly áprilisban például egy szőnyeg alól került elő egy lopott őz, novemberben pedig egy pónilovak között nevelt, Bandi nevű szarvast kellett hatósági fellépéssel visszajuttatni a léte fölött diszponáló vadászoknak.
Szerző
Témák
lopás vád