Annyi kábítószerrel kaptak el egy budapesti dílert, hogy már lakást lehetne venni az árából

Publikálás dátuma
2019.04.15. 07:59

Fotó: police.hu
A bűntársával elfogott, XI. kerületben élő férfinek még a luxusautóját is lefoglalták.
Olyan információ jutott a felderítő nyomozók tudomására, hogy érdemes lehet egy budapesti 38 éves férfi körmére nézni: értékesítés céljából jelentős mennyiségű és többféle drogot tart a lakóhelyén. A kereskedő elfogására a TEK-et kérték fel a rendőrök - írja a police.hu -, akikkel közösen a rendőrnyomozók múlt csütörtökön XI. kerületi lakásának mélygarázsában a szintén 38 éves bűntársával együtt intézkedés alá vonták a férfit.
A nála lévő táskában közel fél kilogramm kiporciózott kábítószert – több tasak marihuánát, speedet, kokaint, továbbá körülbelül 300 ecstasy tablettát – és nagy mennyiségű készpénzt találtak a rendőrök. A férfiak lakásaiban megtartott kutatások alkalmával a rendőrök további
  • 5 kilogramm marihuánát,
  • 200 gramm kokaint,
  • 1,5 kilogramm speedet,
  • több száz üveg ketamint és
  • körülbelül 3000 ecstasy tablettát,
valamint több millió forintot és valutát találtak és foglaltak le. A rendőrök lefoglalták a kereskedő által használt nagy értékű luxusautót is. A mélygarázsban és a lakásban talált drog feketepiaci értéke körülbelül 30 millió forint.
A nyomozók a két férfit – előállításukat követően – gyanúsítottként hallgatták ki, majd a dílert őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság vasárnap elrendelt. A nyomozás tovább folyik.
Szerző

Meghalt egy autójával fának csapódó sofőr az éjjel

Publikálás dátuma
2019.04.15. 07:17
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A helyszínen életét vesztette, a körülményeket vizsgálják.
Egy személyautó letért az útról és fának csapódott vasárnap késő este Létavértes és Monostorpályi között, a jármű vezetője a helyszínen meghalt - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
A baleset a 4809-es úton történt, eddig tisztázatlan körülmények között.

Halálra gázoltak egy férfit az 1-es főúton

Publikálás dátuma
2019.04.14. 21:30
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
A baleset Győr határában történt, az érintett útszakaszt teljesen lezárták.
Elgázolt egy gyalogost egy autó vasárnap este az 1-es főút 122-es kilométerszelvényében, Győr határában. A férfi a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. Az érintett útszakaszt a szemle és a műszaki mentés idejére teljesen lezárták, a rendőrök a forgalmat Likócs belterületére terelik.
Szerző
Témák
1-es főút Győr