Annyi kábítószerrel kaptak el egy budapesti dílert, hogy már lakást lehetne venni az árából

Publikálás dátuma
2019.04.15 07:59

Fotó: police.hu
A bűntársával elfogott, XI. kerületben élő férfinek még a luxusautóját is lefoglalták.
Olyan információ jutott a felderítő nyomozók tudomására, hogy érdemes lehet egy budapesti 38 éves férfi körmére nézni: értékesítés céljából jelentős mennyiségű és többféle drogot tart a lakóhelyén. A kereskedő elfogására a TEK-et kérték fel a rendőrök - írja a police.hu -, akikkel közösen a rendőrnyomozók múlt csütörtökön XI. kerületi lakásának mélygarázsában a szintén 38 éves bűntársával együtt intézkedés alá vonták a férfit.
A nála lévő táskában közel fél kilogramm kiporciózott kábítószert – több tasak marihuánát, speedet, kokaint, továbbá körülbelül 300 ecstasy tablettát – és nagy mennyiségű készpénzt találtak a rendőrök. A férfiak lakásaiban megtartott kutatások alkalmával a rendőrök további
  • 5 kilogramm marihuánát,
  • 200 gramm kokaint,
  • 1,5 kilogramm speedet,
  • több száz üveg ketamint és
  • körülbelül 3000 ecstasy tablettát,
valamint több millió forintot és valutát találtak és foglaltak le. A rendőrök lefoglalták a kereskedő által használt nagy értékű luxusautót is. A mélygarázsban és a lakásban talált drog feketepiaci értéke körülbelül 30 millió forint.
A nyomozók a két férfit – előállításukat követően – gyanúsítottként hallgatták ki, majd a dílert őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság vasárnap elrendelt. A nyomozás tovább folyik.

Szemétégetésből lett majdnem halálos baleset: két kisgyerek került kórházba egy felrobbant flakon miatt

Publikálás dátuma
2019.04.19 21:26

Fotó: RTL Híradó
Családjuk otthon volt, de nem tudni, ki vigyázott a gyerekekre, mint ahogy azt sem, a tüzet ki rakta.
Egy 7 éves kisfiú életveszélyesen, és egy 4 éves kislány súlyosan megsérült egy balesetben a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzsér egy házának udvarán, számol be az RTL Híradó. Az udvaron egy égő szeméthalomban robbant fel a hőtől egy purhabos flakon.
Két mentőautót és egy mentőhelikoptert is küldtek a mentők. A fiúnál emelt szintű légútbiztosításra volt szükség, hogy megmentsék az életét, a kislánynak a végtagjai sérültek súlyosabban.
A tűzoltók érkezésére már eloltották a tüzet. A család otthon volt, de nem tudni, ki vigyázott a gyerekekre, mint ahogy azt sem, a tüzet ki rakta. Állítják, nem ők voltak.
A rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Egy ember meghalt, ketten megsérültek, mikor felborult egy autó Baranyában

Publikálás dátuma
2019.04.19 20:34
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Teljes útlezárás mellett vizsgálják a Görcsönynél történt baleset körülményeit.
Tisztázatlan körülmények között felborult egy személyautó péntek este fél 8 előtt Görcsöny és Pellérd között, írja honlapján a katasztrófavédelem és a rendőrség. A mentők megállapítása szerint
egy ember életét vesztette a helyszínen, két másik személy megsérült a baleset során.
A műszaki mentési munkálatok és a helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni Pécs, Keszüi út, illetve Regenye felé lehet.