Puskák, lőszer, megszámlálhatatlan kard és tőr - fegyverarzenált foglaltak le a rendőrök Miskolcon (videó)

Publikálás dátuma
2019.04.16. 11:15

Fotó: police.hu
A fegyverek közt volt egy második világháborús puska is, birtokosa beismerő vallomást tett.
Több lőfegyvert foglalt le egy miskolci férfitól a rendőrség, a TEK egységével közösen végrehajtott akciójában, írja a police.hu. A hétfőn végrehajtott akcióban
több, engedély nélkül tartott lőfegyvert, vagy annak utánzatát foglalták le egy miskolci ingatlanban.

A fegyverek közt volt egy második világháborús puska is, illetve a házkutatáson számos lőszert találtak még a rendőrök. A rendőrségi videón az is jól látszik, hogy megszámlálhatatlan számszeríj, kard, tőr, bozótvágó és kés volt az ingatlanban, ahol razziáztak.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetése ügyében, szakértők bevonásával folytat eljárást a beismerő vallomást tett férfival szemben.
Szerző
Témák
fegyverek Miskolc

Eltörte öt hónapos fia karját a brutális apa

Publikálás dátuma
2019.04.16. 08:27
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Előzetes letartóztatásba helyezett a kaposvári bíróság egy ötvöskónyi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy súlyos sérülést okozott öt hónapos kisfiának.
A baba sírása születésétől fogva zavarta apját, aki ezért az elmúlt hónapokban többször is bántalmazta a kicsit. Az egyik alkalommal annyira megrángatta a csecsemő karját, hogy annak eltört a felkarcsontja, sőt, a férfi a gyermeket védelmező anyát is megverte. A baba sérüléseit orvosszakértő vizsgálja: keletkezett-e súlyosabb, esetlegesen közvetlen vagy közvetett életveszéllyel járó sérülése.
A rendőrség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértéssel, kiskorú veszélyeztetéssel és kapcsolati erőszakkal gyanúsítja a férfit.
Szerző

Fának csapódott autójával és meghalt egy férfi Budapesten (képek)

Publikálás dátuma
2019.04.16. 08:23

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A férfi a XIII. kerületben történt baleset helyszínén meghalt.
Meghalt egy férfi kedd hajnalban a XIII. kerületben, miután autójával fának ütközött - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján. A közlemény szerint a baleset a Tatai utca Zsinór utca és Fáy utca közötti szakaszán történt. A férfi a helyszínen meghalt.