Nem járt egy szakaszon a 4-es 6-os villamos, mert egy férfi kirúgta az ablakát

Publikálás dátuma
2019.04.17. 17:14

Fotó: police.hu
Jászai Mari tér és Oktogon között pótlóbuszok közlekedtek.
Szerda délután, a Nyugati téren egy férfi kirúgta a 6-os villamos egyik ablakát, ami a peronra esett, egy másikat pedig megrongált – írja a police.hu. A 24 éves szír állampolgárt a budapesti rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a VI. kerületi Rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán közölte, hogy egy ideig a 4-es és a 6-os villamos helyett Jászai Mari tér és Oktogon között pótlóbusszal lehetett utazni hatósági intézkedés miatt. A villamos azóta a teljes vonalon jár.
Szerző

A sínekre zuhant egy autó a 82-es főúton (erős fotók)

Publikálás dátuma
2019.04.17. 17:05

Fotó: Huszár Béla tűzoltó zászlós (Győr HTP)
Két személyautó karambolozott Győrújbarát térségében szerdán délelőtt - írja a Katasztrófavédelem közösségi oldalán.
A baleset következtében az egyik jármű a sínekre zuhant. Az érkező személyvonat időben meg tudott állni. A helyszínre a győri és a pannonhalmai hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket. Az autókban hárman utaztak, őket a mentők megvizsgálták, végül egy embert vittek kórházba könnyebb sérülésekkel. A vonaton nem sérült meg senki.
Fotók: Huszár Béla tűzoltó zászlós (Győr HTP) 
Szerző

Fiatal lányok kötöttek el egy buszt Sándorfalván

Publikálás dátuma
2019.04.17. 15:11
Képünk illusztráció
Fotó: Google Street View
A három nő közül az egyik a buszállomás épületében dolgozott, mint takarítónő.
Egy menetrend szerint közlekedő csuklós buszt lopott el három fiatal lány, két hete a sándorfalvi buszvégállomásról. A Délmagyarország információi szerint Szegedre is eljutottak a járművel. „A tizen- és huszonéves fiatalok egy állomáshoz közeli szórakozóhelyen buliztak, és amikor hazafelé tartottak, akkor jutott eszükbe, hogy ellopják a buszt”– nyilatkozták nevük elhallgatását kérő helyiek a vidéki lapnak – „Nem volt nehéz dolguk, mert 
az éjszakára magára hagyott járműben volt az indítókulcs”.

Az egyik, buszpályaudvar mellett dolgozó férfi azt is elmesélte a lapnak, hogy szerinte a csuklós busszal Homokpuszta felé indultak, ahol letértek az aszfaltútról, és rátértek a tanyavilágba vezető útra. Azután egy dűlőúton mentek tovább, ahonnan visszaértek Sándorfalvára, később pedig mert Szegedre is bementek, ahol egészen a Mars térig jutottak. A többórás „kirándulás” a kiindulóponton, Sándorfalván ért véget, ahol már a rendőrök várták őket.
Buszozás közben a lányok nekimentek egy közlekedési táblának, ami miatt a jármű oldala is megsérült.

  A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságtól azt válaszolták a Délmagyarország megkeresésére, hogy a busz önkényes elvétele miatt indítottak eljárást, de ők csak két fiatal nőt említettek, akiket gyanúsítottként hallgattak ki.
Szerző
Témák
busz