Kétmilliós drogfogás Józsefvárosban (videó)

Publikálás dátuma
2019.04.19. 10:01

Fotó: police.hu
A rendőrök kábítószer-kereső kutya segítségével kutatták át a 32 éves nő lakását.
A józsefvárosi nyomozók 2019. április 17-én este Budapest VIII. kerületében, a II. János Pál pápa téren, a lakása előtt fogták el a 32 éves K.-P. Edinát, aki elfogását megelőzően rendszeresen kábítószert árult. A police.hu beszámolója szerint a rendőrök kábítószer-kereső kutya segítségével átkutatták a nő lakását, ahol több mint fél kilogramm marihuánát, 127 gramm kábítószergyanús gombát, 110 gramm kábítószergyanús port és közel 100 kábítószergyanús tablettát találtak, amely értéke több mint kétmillió forint. Továbbá lefoglalták a drog csomagolásához használt eszközöket, közel 200 ezer forintot és valutát, valamint két autót is. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói K.-P. Edinát őrizetbe vétele mellett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.
Szerző
Frissítve: 2019.04.19. 11:12

Őrizetbe vették a Máriabesnyőn talált csecsemő anyját

Publikálás dátuma
2019.04.19. 09:24

Fotó: police.hu
A rendőrség előterjesztést tett letartóztatása indítványozására.
Állampolgári bejelentés alapján jelentek meg a gödöllői rendőrök 2019. április 18-án 14 óra 30 perckor Gödöllő-Máriabesnyő, Sztelek Dénes utca mögötti füves területen, mert ott egy férfi egy élő újszülött csecsemőt talált. A kiérkező mentőszolgálat munkatársai a csecsemőt ellátták, majd kórházba szállították - írta a rendőrség a honlapján.    A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a gyermek édesanyját, akit máriabesnyői otthonában megtaláltak. Update: A 28 éves nőt a nyomozók emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.
Szerző
Frissítve: 2019.04.19. 14:31

Kútba esett embert mentettek Megyaszón

Publikálás dátuma
2019.04.18. 14:27
Tűzoltó a kútban egy korábbi mentésnél
Fotó: sárbogárdi hivatásos tűzoltó-parancsnokság
A sérült a családi ház udvarán lévő kútba zuhant bele.
Kútba esett egy ember a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Megyaszón csütörtökön, sikerült megmenteni az életét - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A tájékoztatás szerint egy családi ház udvarán lévő kútba esett bele az ember. A szerencsi hivatásos tűzoltóknak sikerült mentőkötelek segítségével kiemelni őt a körülbelül tizenöt méteres mélységből. Átadták őt a mentőknek.
Szerző
Témák
Szerencs Borsod