Halálos baleset – Két autó karambolozott Nagykőrös és Cegléd között

Publikálás dátuma
2019.04.20. 07:19
Illusztráció
Fotó: Népszava
Az egyik jármű vezetője hátulról nekiütközött az előtte lévő gépkocsinak.
Összeütközött két autó a 441-es főút Nagykőrös és Cegléd közötti szakaszán, a 12-es kilométerszelvénynél – írja honlapján a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A baleset következtében az egyik járműbe egy ember beszorult, akit a ceglédi és nagykőrösi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki a roncsok közül. Az autó utasa a helyszínen életét vesztette. A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a balesetet az okozta, hogy az egyik autó vezetője járművével hátulról nekiütközött az előtte lévő gépkocsinak. A helyszínelés idejére az utat teljes szélességben lezárta a rendőrség.
Szerző
Frissítve: 2019.04.20. 14:31

Szemétégetésből lett majdnem halálos baleset: két kisgyerek került kórházba egy felrobbant flakon miatt

Publikálás dátuma
2019.04.19. 21:26

Fotó: RTL Híradó
Családjuk otthon volt, de nem tudni, ki vigyázott a gyerekekre, mint ahogy azt sem, a tüzet ki rakta.
Egy 7 éves kisfiú életveszélyesen, és egy 4 éves kislány súlyosan megsérült egy balesetben a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzsér egy házának udvarán, számol be az RTL Híradó. Az udvaron egy égő szeméthalomban robbant fel a hőtől egy purhabos flakon.
Két mentőautót és egy mentőhelikoptert is küldtek a mentők. A fiúnál emelt szintű légútbiztosításra volt szükség, hogy megmentsék az életét, a kislánynak a végtagjai sérültek súlyosabban.
A tűzoltók érkezésére már eloltották a tüzet. A család otthon volt, de nem tudni, ki vigyázott a gyerekekre, mint ahogy azt sem, a tüzet ki rakta. Állítják, nem ők voltak.
A rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.
Szerző
Témák
Tuzsér robbanás

Egy ember meghalt, ketten megsérültek, mikor felborult egy autó Baranyában

Publikálás dátuma
2019.04.19. 20:34
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Teljes útlezárás mellett vizsgálják a Görcsönynél történt baleset körülményeit.
Tisztázatlan körülmények között felborult egy személyautó péntek este fél 8 előtt Görcsöny és Pellérd között, írja honlapján a katasztrófavédelem és a rendőrség. A mentők megállapítása szerint
egy ember életét vesztette a helyszínen, két másik személy megsérült a baleset során.

A műszaki mentési munkálatok és a helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni Pécs, Keszüi út, illetve Regenye felé lehet.
Szerző