Lövések dördültek Tápióbicskén, két ember megsérült

Publikálás dátuma
2019.04.22. 09:29

Fotó: police.hu
A nagykátai rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 21 éves és egy 22 éves budapesti férfit.
A nyomozás adatai szerint K. András és K. Gyula 2019. április 21-én 11 óra 30 perc körül egy VW Passat típusú személygépkocsival közlekedett Tápióbicske belterületén, amelyet K. Gyula vezetett. Amikor a Rákóczi útra értek, a gépkocsiban utasként tartózkodó K. András - feltehetően egy Airsoft fegyverből - több célzott lövést adott le egy, az utcán tartózkodó férfira, amelyek közül az egyik lövés a sértett lábát eltalálta - számolt be a rendőrség az esetről. Ezt követően a két férfi a gépkocsival a Rákóczi úton továbbhajtott, majd K. András egy járdán sétáló 17 éves fiúra is többször rálőtt, amelyekből egy lövés a sértett lábát eltalálta. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a lövések következtében mindkét sértett nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. A rendőrök a két budapesti férfit Tápióbicskén, a Kispánd utcában elfogták és a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.  
A Nagykátai Rendőrkapitányság a két férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt -szabadlábon hagyásuk mellett - folytatja a nyomozást.  
Szerző

Halálos balesettel indult a húsvét hétfő a 63-as főúton (videó)

Publikálás dátuma
2019.04.22. 08:52

Fotó: Donka Ferenc / MTI
Nagydorog közelében tért le és borult fel egy autó, egyelőre nem tudni, mi történt.
Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a 63-as főút 23-as kilométerszelvénye közelében 2019. április 22-én a 06 óra 19 perc körül - írta a rendőrség a honlapján.  Egy Mazda típusú terepjáró vezetője közlekedett Kajdacs irányából Nagydorog felé a főúton, amikor ismeretlen okból áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, majd az úttestről lesodródott és a bal oldalon levő vízelvezető árokba borult. A 42 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.  
Szerző
Frissítve: 2019.04.22. 15:30

Antennaszerelés közben lőtték meg a 74 éves férfit

Publikálás dátuma
2019.04.21. 17:55
Illusztráció: Shutterstock
Gerald Corrigan-t egy nyílpuskával találták el.
Az észak-walesi Holyheadben élő Gerald Corrigan éppen a családi, műholdas antennát szerelte, amikor valaki meglőtte egy nyílpuskával. A férfi jelenleg kritikus állapotban fekszik a kórházban  – írja a Guardian.  A rendőrség azt feltételezi, hogy 
egy éjszakai vadászatra szakosodott vadász lehetett az elkövető.

A családtagok értetlenül állnak a történtek előtt. „Borzalmas, ami a családunkkal történt. Nem tudunk senkiről, aki bántani akarta volna Geraldot. Még próbáljuk feldolgozni ezt a sokkoló incidenst” – nyilatkozták a portálnak. A hatóságok nagy erőkkel nyomoznak, jelenleg a környélbeli magán-biztonsági kamerák és autós fedélzeti kamerák felvételeit igyekeznek begyűjteni.
Szerző
Témák
lövés