Karambol az M3-ason, Bagnál egy sávon halad a forgalom

Publikálás dátuma
2019.04.27. 07:23

Autóbusszal ütközött össze egy személygépkocsi az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Bag térségében szombaton reggel - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel. A busz nem szállított utasokat, az autóból, amely a belső sávban, a szalagkorlátnál áll, a saját erejéből kiszállt a vezetője. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A forgalom egy sávon halad az érintett sztrádaszakaszon.
Szerző
Témák
baleset

Tűz ütött ki egy békési üzletházban

Publikálás dátuma
2019.04.26. 16:13
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A hátsó épületrész teljesen kiégett, most az épületegyüttes tetőszerkezetén küzdenek a lángokkal a tűzoltók.
Kigyulladt egy üzlethelyiségeknek otthont adó épület Békésen, a Szánthó Albert utcában – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A mintegy háromszázötven négyzetméter alapterületű ingatlan teljes terjedelmében ég. A lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a békéscsabai, a mezőberényi és a gyulai hivatásos, valamint a békési önkormányzati tűzoltók oltják. A beol.hu tudósítása szerint óriási a füst a kigyulladt üzletnél, a közelben egy iskola és egy étterem is van. A hátsó épületrész teljesen kiégett, most az épületegyüttes tetőszerkezetén küzdenek a lángokkal a tűzoltók. 
Szerző
Témák
tűz Békés

Kettős halál az M3-ason: parkoló buszba rohant egy autó (fotó)

Publikálás dátuma
2019.04.26. 15:20

Fotó: police.hu
A két első ülésen utazó utasok a helyszínen belehaltak sérüléseikbe.
Az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 92-es kilométerében, a Kisasszonytér pihenőben egy autó eddig ismeretlen okból egy parkoló busznak ütközött. A gépkocsi férfi vezetője és női utasa a helyszínen életét vesztette, valamint egy hátul utazó fiú megsérült –írja a police.hu. A helyszínelés és a műszaki mentés 14 óra befejeződött, a forgalom zavartalanul halad.
Szerző