Kövér László Marokkóba utazott

Publikálás dátuma
2019.04.28. 17:41

Fotó: Vajda József
A marokkói miniszterelnökkel, a külügyminiszterrel és az oktatási miniszterrel is találkozik majd.
Hivatalos látogatásra Marokkóba utazott vasárnap Kövér László - tájékoztatta az MTI-t Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke. A házelnök Rabatban megbeszélést folytat vendéglátójával, Habib el-Malkival, a Marokkói Királyság képviselőházának elnökével, illetve Hákim Bencsamacs felsőházi elnökkel, találkozik a marokkói parlament magyar-marokkói baráti tagozatának tagjaival valamint Szaad-Eddin el-Otmáni miniszterelnökkel, Neszer Burita külügyminiszterrel és Szaid Amzazi, oktatásért, szakképzésért és kutatásért felelős miniszterrel. Kövér Marrákesben megbeszélést folytat Karim Kaszi-Laluval, Marrákes régió kormányzójával.
Szerző

Ellenőrizte már szelvényét? Itt vannak a hatos lottó nyerőszámai

Publikálás dátuma
2019.04.28. 17:04

Fotó: Shutterstock
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 17. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Nyerőszámok: 4 (négy) 13 (tizenhárom) 26 (huszonhat) 42 (negyvenkettő) 43 (negyvenhárom) 44 (negyvennégy) Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 506.215 forint; 4 találatos szelvény 2.269 darab, nyereményük egyenként 7.140 forint; 3 találatos szelvény 40.936 darab, nyereményük egyenként 1.540 forint.
Szerző
Témák
hatos lottó

Megsérült egy oxigéntartály egy gyulai kórházban

Publikálás dátuma
2019.04.28. 15:23
Illusztráció
Fotó: Népszava
Úgy tudni, hogy nem tartózkodtak betegek az épületben.
Megsérült egy orvosi oxigéntartály Gyulán, a Kárpát utcai kórház épületében - közölte a Katasztrófavédelem. Az esethez a gyulai és a békéscsabai hivatásos tűzoltókat riasztották. Az elsődleges információk szerint költözés miatt nem tartózkodtak betegek az épületben. A munkálatok idejére ötszáz méteres sugarú körzetben biztonsági zónát jelöltek ki, és a közeli ingatlanokban elzárkóztatást rendeltek el. A helyszínen van a katasztrófavédelmi mobil labor is, hogy a munkálatok ideje alatt méréseket végezzen.
Szerző