Előfizetés

Lakástűzben meghalt egy ember Nógrád megyében

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.05.04. 12:25
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A tűzoltók a közművek elzárását követően két vízsugárral eloltották a lángokat.
Lakástűzben halt meg egy ember a Nógrád megyei Hugyagon – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A Rákóczi úton található, melléképületével egybeépített, száz négyzetméteres családi ház egyik helyiségében a berendezési tárgyak és a szemét égett. A balassagyarmati és a szécsényi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, ahol a közművek elzárását követően két vízsugárral oltani kezdték a lángokat. A tűzzel érintett helyiségben egy embert találtak, akinél a mentők megállapították a halál beálltát. Az egységek a két vízsugárral eloltották a tüzet.
18

A hatályos jogszabályok szerint ez a cikk olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúak számára károsak lehetnek. Ha Ön elmúlt 18 éves, kattintson a gombra, és a tartalom elérhető lesz. Minden más esetben görgessen tovább a következő cikk megtekintéséhez.

Huszonöt millió forintnyi valutát lopott el a takarító egy budapesti hotelben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.05.04. 10:39
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A kanadai férfi a szobájához tartozó széfben helyezte el a pénzét.
A budapesti nyomozók elfogták azt a nőt, aki a gyanú szerint egy belvárosi szálloda alkalmazottjaként az egyik szoba széfjéből közel 25 millió forint értékben lopott valutát – írja a police.hu. A rendőrség közlése szerint kedden egy kanadai férfi szállt meg az V. kerületi hotelben, és a szobájához tartozó széfben helyezte el a pénzét. Azonban csütörtök délelőtt észrevette, hogy a pénzből csaknem 25 millió forintnak megfelelő összeg hiányzik. Ezt jelezte a biztonsági személyzetnek, akik értesítették a rendőrséget. A belvárosi nyomozók a helyszínen megállapították, hogy a május 1-jén elkövetett lopással a szállodában takarítónőként dolgozó, 40 éves budapesti G. Vivien gyanúsítható, akit a rendőrök a hotelben elfogtak, és előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra. A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a nőt lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.