Hasszán F.-fel kampányol az uniós választásra a Fidesz

Publikálás dátuma
2019.05.04. 14:38
Képünk illusztráció!
Fotó: Kisbenedek Attila / AFP
Brüsszel „bevándorláspárti politikáját” okolják legújabb videójukban azért, hogy a terrorizmussal gyanúsított férfi Európába jutott.
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren elkapott szír férfi, Hasszán F. szerepel a Fidesz legújabb kampányfilmjében, amelyben arra kérik a szavazókat, hogy az Európai Parlamenti választások során támogassák Orbán Viktor programját, amelynek lényege, hogy „megállítsák a bevándorlást”. A felvételen azt is hangsúlyozzák, hogy Hasszán F. „migránskátyát” kapott, valamint, hogy Brüsszel politikájának köszönhető, hogy a férfi eljutott hazánkba.
A kampányvideóról Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján beszélt. Az MTI tudósítása szerint azt mondta: a Fidesz szeretné, ha minél több emberhez eljutna az üzenet, hogy Brüsszel mostani bevándorláspárti politikáját meg kell állítani, mert az illegális migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár. A kommunikációs igazgató közölte, elég abból, hogy Brüsszel a migráción keresztül a terrorizmust is pénzel. Hidvéghi azt mondta, Hassan F. a gyanú szerint nem más, mint egy szír terroristavezér, vagyis Brüsszel bevándorláspárti politikájának eredményeként simán beengedték Európába az Iszlám Állam egyik terroristavezérét, aki a gyanú szerint 20 embert végzett ki, és öngyilkos merényleteket szervezett. Az új kampányfilmet az interneten és a televízióban is terjeszteni fogják.
Szerző
Témák
Fidesz kampány
Frissítve: 2019.05.04. 14:42

Nem nézhetik többé a gyerekek az alagutat a vezetőablakból a 4-es metrón

Publikálás dátuma
2019.05.04. 13:59

Fotó: Tóth Gergő / Népszava
A BKV balesetveszélyesnek látta, hogy a gyerekek a jármű elején található ablak előtti magaslaton üljenek.
Tiltómatricákat helyezett ki a BKV a vezető nélküli 4-es metrószerelvényekre, ahol az első ablakból, a régi vezetőfülkék helyén álló magaslatról lehetett nézni az alagutat – írja az Index.  Ezt rengeteg gyerek imádta, de ezentúl nem nézhetik onnan a kilátást, mert mostantól tilos az ablak előtti magaslatra csomagot rátenni, gyereket felültetni, és a peremre támaszkodni. A portál megkeresésére a BKV a következőket válaszolta: „az M4 szerelvényein a vezetőpult-takaró burkolaton a tiltó matricák előtt sem lehetett gyermeket utaztatni. Az állomásokon szolgálatot teljesítő biztonsági őrök –amennyiben észlelték – eddig is kérték a kísérő felnőttektől a gyermek levételét”.
Szerző
Témák
4-es metró

Ujhelyi Snickerst küldött Puzsérnak, aki szerinte kifordult magából

Publikálás dátuma
2019.05.04. 13:09

Fotó: Genevieve Engel / Európai Parlament
Az MSZP EP-képviselője a Hír TV riporterének kérdésére reagált így a független főpolgármester-jelölt Horváth Csabáról szóló szavaira.
Figyeljen, van nálam éppen egy Snickers. Ismeri a reklámot, adja már oda Puzsér úrnak, mert ugye arról szól a reklám, hogy ha kifordulsz magadból, akkor dobj be egy Snickerst” – ezt válaszolta Ujhelyi István a Hír TV azon felvetésére, hogy Puzsér kiadott egy cetlit, melyen politikusokat sorolt fel, és az MSZP-s Horváth Csabát beteges hazudozónak nevezte. Az MSZP EP-képviselője erről egy videót is közzétett „Ami kimaradt a híradókból” címmel a Facebook-oldalán: 
Mint megírtuk, Puzsér a sajtótájékoztatón osztogatott röplapján három csoportra osztotta azokat a jelölteket, akikkel elméletileg szövetségre lépne. Az első csoportba azok kerültek, akiket képtelen elfogadni. Azért megengedő, hiszen van olyan csoport is, ahol az emberileg alkalmas, de szakmailag „kétséges” jelölteket listázza, utolsóként azokat vette sorra, akiket „akár támogatni is tudna”. Az ATV híradójának többen is reagáltak Puzsér szavaira, Horváth Csaba azt mondta: „Ki az a Puzsér Róbert?
Szerző
Frissítve: 2019.05.04. 13:17