A szalagkorlátnak csapódott egy autó az Árpád hídon

Publikálás dátuma
2019.05.05. 11:21
Illusztráció
Fotó: Népszava
A budai felhajtón, a Pest felé vezető oldalon történt a baleset.
Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó Budapest III. kerületében, a Szentlélek tér közelében, az Árpád híd Pest felé vezető oldalán - tájékoztat honlapján a Katasztrófavédelem. Az első hírek szerint egy ember megsérült a balesetben, őt a mentők kórházba szállítják. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit.
Szerző
Témák
baleset Óbuda

Busz gázolt halálra egy járókelőt az 1-es főúton

Publikálás dátuma
2019.05.05. 08:22

Fotó: police.hu
Tatabányán történt a halálos kimenetelű baleset.
A helyszínen életét vesztette az a 24 éves férfi, akit egy busz gázolt el vasárnap hajnali öt óra körül Tatabányán, az 1-es út 57-es kilométerszelvényében, írja a police.hu.
A tragikus baleset egy benzinkút közelében történt – az nem tisztázott, hogy áldozat miért lépett az úttestre. A helyszíni szemle befejeződött a forgalom 8 óra 55 perctől ismét zavartalanul haladhat.
Szerző
Frissítve: 2019.05.05. 10:20

Húsz kiló kábítószert postáztak véletlenül egy nyugdíjas ausztrál házaspárnak

Publikálás dátuma
2019.05.04. 18:02

Fotó: Shutterstock
A hatalmas csomagban fehér kristályos anyag volt.
Teljesen elképedt az a Melbourne külterületén élő, idős házaspár, akiknek a címére hatalmas csomaggal állított be a postás csütörtökön, amelyben fehér, kristályos anyagot találtak – írja a CNN-re hivatkozva a 24.hu. Azonnal értesítették a rendőrséget, akik kiderítették, hogy 
a félrecímzett csomagban húsz kilónyi kristálymet volt. A drog piaci értéke 10 millió ausztrál dollár (kb. 2 milliárd forint).

Matthew Kershaw az ügy vezetésével megbízott nyomozó, egyszerűen felfoghatatlannak tartja, hogyan lehetett valaki ennyire hanyag.
A csomag tartalmának átvizsgálása után néhány órával őrizetbe vettek egy Zhiling Ma nevű 21 éves férfit a közeli Bundoora városban.

A gyanúsított lakásában pedig találtak még 20 kiló kristálymetet. A férfit csempészéssel, és kereskedelmi mennyiségű, illegális kábítószer importálásával vádolták meg.
Szerző
Témák
kábítószer