Előfizetés

Letolt nadrággal gúnyolódott, rendőrök jöttek érte

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.05.05. 11:49
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A kajdacsi férfi egy udvaron tartott kéretlen sztriptízt, így akarta kicsúfolni haragosát.
Nadrágletolásból lett rendőrségi ügy Kajdacson, a gyanúsítottnak szeméremsértés miatt kell felelnie. Az eset még január 26-án történt a rendőrség szerint, a 31 éves férfi -saját későbbi bevallása szerint – részegen összekapott egy nőismerősével, annak udvarán. Szidni kezdte a nőt, majd hirtelen ötlettől vezérelve letolta előtte nadrágját is, hogy így gúnyolja ki. 
A nő feljelentést tett a Nagydorogi Rendőrőrsön, ezután került a veszekedés a hatóság látókörébe. A rendőrség a napokban lezárta a nyomozást, és elküldte az iratokat az illetékes ügyészségnek, így az ügyben hamarosan vádemelés jöhet (police.hu).

A szalagkorlátnak csapódott egy autó az Árpád hídon

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.05.05. 11:21
Illusztráció
Fotó: Népszava
A budai felhajtón, a Pest felé vezető oldalon történt a baleset.
Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó Budapest III. kerületében, a Szentlélek tér közelében, az Árpád híd Pest felé vezető oldalán - tájékoztat honlapján a Katasztrófavédelem. Az első hírek szerint egy ember megsérült a balesetben, őt a mentők kórházba szállítják. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit.

Busz gázolt halálra egy járókelőt az 1-es főúton

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.05.05. 08:22

Fotó: police.hu
Tatabányán történt a halálos kimenetelű baleset.
A helyszínen életét vesztette az a 24 éves férfi, akit egy busz gázolt el vasárnap hajnali öt óra körül Tatabányán, az 1-es út 57-es kilométerszelvényében, írja a police.hu.
A tragikus baleset egy benzinkút közelében történt – az nem tisztázott, hogy áldozat miért lépett az úttestre. A helyszíni szemle befejeződött a forgalom 8 óra 55 perctől ismét zavartalanul haladhat.