Előfizetés

Villamossínre tévedt kamion okozott galibát a Várkert Bazárnál

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.05.05. 20:32
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Legalább 400 méteren hajtott a síneken a teherautó, mígnem találkozott egy szembe érkező szerelvénnyel.
Észre sem vette a tiltó táblákat egy külföldi kamionos, valószínűleg a GPS-utasításokat figyelve gurult fel a villamossínekre a Várkert Bazár mellett – közölte az RTL Klub vasárnap esti híradója. A csatorna szerint a sofőr a Döbrentei  téren hajtott fel a sínpályára, és csak úgy 400 méter után jött rá, hogy tilosban jár, amikor egy villamossal találta magát szemben. Ezután , araszolva tolatott ki az útból, némi késlekedést is okozva a vonalon.
A RTL Klub emlékeztet rá, hogy 2015-ben egy eltévedő görög kamion okozott áramszünetet Hódmezővásárhelyen, mikor átszakított pár vezetéket, 2016-ban pedig egy magyar teherautó döntött ki kerítést gondatlanságból Angliában.

Durva karambol, négyen megsérültek Óbudán

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.05.05. 16:48
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Személyautók ütköztek az Árpád fejedelem útján, a baleset torlódást okozhat az érintett szakaszon.
Négyen megsérültek, amikor vasárnap délután két személyautó összeütközött az Árpád fejedelem útja és a Szépvölgyi út kereszteződésében - tudatta a fővárosi katasztrófavédelem.
Az ütközéshez a tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az járműveket. Az ütközés forgalmi akadályt okozhat a kereszteződésben. 

Átvizsgálják a bulizók táskáját a Fészek központban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.05.05. 15:33
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A két rendőrségi razzia után a szórakozóhely jóval szigorúbban kezeli a beléptetést is.
 Előállítás és intézkedés követte a rendőrség két razziáját, amit a Kossuth Lajos utcai Fészek Kulturális Központban tartottak április közepén. A 24.hu észrevette, a klub ajtajára közleményt függesztettek, amiben arról írnak, emiatt változik a beléptetés rendje. 
Az A4-es papírra azt írták, „A sajnálatos események miatt, a ti biztonságotok és a felhőtlen szórakozás érdekében csomag- és személyellenőrzést végzünk. Munkatársaink indokolt esetben jogosultak a belépést tőled megtagadni.”  Mint lapunk is beszámolt róla, április közepén két nagy razziát is tartott a rendőrség a Fészekben (mely nem azonos a Fészek Művészklubbal). Az akciók után 53 embert állítottak elő kábítószer-birtoklás gyanújával.