Három nő összevert és kirabolt egy negyediket Szolnokon

Publikálás dátuma
2019.05.21. 14:34
A szolnoki csoport rablás gyanúsítottjai
Fotó: police.hu
A trió egy aluljáró alatt megverte, majd kizsebelte az sértettet – végül egy járókelő riasztotta el őket.
Csoportosan elkövetett rablás miatt felelhet három fiatal nő, akik a rendőrség szerint május 16-án délután, a nyílt utcán támadtak rá áldozatukra Szolnokon. A helyi, kecskeméti és vásárosnaményi gyanúsítottak a Jubileum téren kötöttek bele a 21 éves sértettbe, akit ráncigálni kezdtek, majd egy aluljáró alá vonszoltak. A bántalmazott nőt eközben ki is fosztották, és akkor sem hagytak fel az ütlegeléssel, amikor már a földre került – a megvadult triót végül egy járókelő riasztotta el, aki határozottan rájuk kiabált.
A három nő elmenekült, de a pontos személyleírásoknak köszönhetően a szolnoki rendőrök hamarosan elfogták őket. A két 22 éves és a 18 éves gyanúsítottat kihallgatásuk után őrizetbe vették, az illetékes bíróság pedig rendőrségi indítványra május 20-án elrendelte letartóztatásukat is. (police.hu)
Szerző

Elszabadult lovak miatt kellett lezárni reggel az M7-est

Publikálás dátuma
2019.05.21. 11:07
Képünk illusztráció
Fotó: Photo12 / AFP
Még nem tudják, honnan szabadultak el az állatok.
Bejelentés érkezett az M7-es autópálya Martonvásári szakaszáról a rendőrségre arról, hogy az autópályán két ló tartózkodik. Az állatok befogásnak és elszállításának idejére – a balesetek megelőzése érdekében – 7 óra 30 perctől lezárták az autópálya érintett szakaszát, a Budapest és a Balaton felé tartó oldalon egyaránt – közölte a police.hu.  A 444.hu egyik olvasója videót is készített arról, ahogy lovak vágtatnak az autópályán.
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság később közölte, hogy befogták és elszállították az úttestre szaladó lovakat, így újra mindkét irányban járható az M7-es autópálya Martonvásárnál. Az MTI érdeklődésére Sebestyén Mária szóvivő elmondta: még nem tudják, honnan szabadultak el az állatok, a tulajdonos keresése elkezdődött.
Szerző

Halálos baleset – Két autó karambolozott a 82-esen

Publikálás dátuma
2019.05.21. 10:20

Fotó: police.hu
A balesetben egy 28 éves férfi vesztette életét.
Összeütközött két autó kedd reggel a 82-es számú főúton, Veszprémvarsány térségében. A balesetben egy ember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a balesetben egy 28 éves férfi halt meg. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idején a forgalom rendőri irányítás mellett, egy sávon haladhat. 
Szerző
Frissítve: 2019.05.21. 15:12