Temetkezési szolgáltató gázolt halálra egy nőt Szekszárdon

Publikálás dátuma
2019.05.24. 19:48
Illusztráció
Fotó: Molnár Ádám / Népszava
A temetőben történt a baleset, a 72 éves áldozat a helyszínen meghalt.
A szekszárdi alsóvárosi temetőben – a temető egyik bevezető útján -, a temetkezési szolgáltató egyik alkalmazottja autójával tolatás közben halálra gázolt egy nőt, írja honlapján a rendőrség. A baleset péntek délután történt. A sofőr nem észlelte a jármű mögött lévő 72 éves áldozatot, aki a helyszínen életét vesztette.
Szerző

Előkerült az újpesti luxusautó-kereskedő holtteste

Publikálás dátuma
2019.05.24. 11:54
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A 24.hu információi szerint a rendőrség megtalálta annak az újpesti luxusautó-kereskedő férfinak a holttestét, aki a napokban tűnt el.
Úgy tudják, hogy a férfi maradványait Pest megyében egy erdős területen találták meg, ahol értesülésük szerint holttestét elásták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kérdésekre nem válaszolt, inkább közleményüket ajánlották figyelmükbe, amely arról szól, hogy három gyanúsítottat hallgattak ki a férfi eltűnésével kapcsolatban. A két budapesti és az egy szentendrei férfit a rendőrök őrizetbe vették, ellenük emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás.  
A BRFK korábban közölte, az eddigi információk alapján az újpesti emberölési ügy nem hozható kapcsolatba a maglódi luxusautó-kereskedő eltűnésével.
Szerző
Témák
emberölés

Lagzi Lajcsi összeesett a bíróságon

Publikálás dátuma
2019.05.24. 10:06
Galambos Lajos 2016. januárjában
Fotó: Lakatos Péter / MTI
Galambos Lajost büntetőügyének mai tárgyalási napján elvitte a mentő.
Nem kezdődhetett meg Galambos Lajos büntetőügyének pénteki tárgyalási napja, ugyanis hiába várták a tárgyalóteremben, nem érkezett meg. A bíró a zenész védőit kérdezte, hol van, mire a védője felhívta Galambost. Az előadó a telefonban annyit tudott mondani, hogy rosszul van, elesett a bíróság épületében lévő mellékhelyiségben – írja a Blikk.  Védője kirohant hozzá, majd azonnal mentőt hívott. Ezután az ügyvéd kollégái és a biztonsági őrök segítségével kitámogatták a zenészt a Budaörsi Járásbíróság földszinti mellékhelyiségéből, majd a folyosó végén lévő széksornál lefektették, amíg a mentők kiérkeznek. Néhány perc múlva hordágyon ki akarták vinni Galambost a mentőhöz, de nem sokkal később az ügyvédje azt közölte az újságírókkal, hogy mulatóssztár nem akar a mentővel elmenni, vissza akar térni a tárgyalására. Végül fél tíz előtt pár perccel az előadót elvitte a mentő.
Szerző
Témák
Lagzi Lajcsi