Egy ember meghalt, négyen megsérültek egy szabolcsi balesetben

Publikálás dátuma
2019.06.02. 21:14
illusztráció
Fotó: Népszava
Egy 38 éves mátészalkai lakos vesztette életét, amikor két személyautó összeütközött.
Halálos közlekedési baleset történt Nyírcsaholy és Fábiánháza között vasárnap kora délután, írja a police.hu. Két személygépkocsi összeütközött, aminek következtében egy 38 éves mátészalkai lakos a helyszínen életét vesztette.
További négy sérültet a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.
A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 18 óra 50 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.
Szerző

Szökésben lévő bűnöző lőtt agyon egy rendőrt Temesvárnál

Publikálás dátuma
2019.06.02. 18:58
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Kétszer is tűzharcba került a rendőrökkel a 48 éves férfi, aki ellen nemzetközi körözés is érvényben van.
Megölt egy rendőrt vasárnap egy szökésben lévő bűnöző Romániában, a Temes megyei Őszényben, írja a maszol.ro. A hatóságokat vasárnap kora délután riasztották Temesvárról, hogy a községhez tartozó Őszény egyik házában egy nemzetközi körözés alatt álló, rablásért elítélt bűnöző bujkál. A házat körbevették, ám
a férfi kiugrott az ablakon, egy pisztollyal többször rálőtt az egyik rendőrre, majd elmenekült.

A rendőr a mellkasán és a nyakán sebesült meg. Rengeteg vért veszített, mire a mentők kiértek, már nem élt. A bűnöző ezután egy gazdaság udvarára menekült, ahonnan egy rabolt autóval akart tovább menekülni, ám
időközben egy rendőr utolérte, és tűzpárbaj alakult ki közöttük.

A rendőr a vállán megsebesítette a bűnözőt, akinek azonban egy mellékutcára kiugorva sikerült elmenekülnie. Jelenleg is folyik a hajtóvadászat a 48 éves Marcel Lepa után.
Szerző

Háromszor hozták vissza az életbe a családapát a rendőrök

Publikálás dátuma
2019.06.02. 18:43
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy kétségbe esett fiatal férfi állított meg egy rendőrautót szombaton éjjel a Király utcában. Édesapja az autójukban lett rosszul.
A Készenléti Rendőrség járőrei szombaton Budapest VII. kerületében láttak el szolgálatot, amikor a Király utcába érve 22 óra 50 perckor egy kétségbeesett fiatal férfi lépett az autójukhoz - írja honlapján a rendőrség. Elmondta, hogy édesapja a gépkocsijukban rosszul lett és elvesztette az eszméletét. A járőrök segítségét kérte. Az autóból a földre fektették az 59 éves embert, miközben a központon keresztül haladéktalanul értesítették a mentőket. A rendőrök egyike folyamatosan figyelte a családapa életjeleit, amik gyengültek, végül megszűntek. A korábban tanult metódus szerint megkezdték a mellkaskompressziót. A három rendőr felváltva végezte az újraélesztést. Ezen közben a férfi szíve kétszer állt le. A harmadszori újraélesztés közben érkeztek a helyszínre a mentők és átvették a beteg ellátását. Sikerült stabilizálniuk az 59 éves férfit, majd további ellátásra kórházba szállították.
Szerző
Témák
újraélesztés