Balesetet szenvedett a Kowalsky meg a Vega turnébusza

Publikálás dátuma
2019.06.09. 15:13

Fotó: Facebook / Kowalsky meg a Vega
A zenekar tagjai közül senki sem szenvedett sérüléseket.
A tetejére borult egy teherautó az M3-as autópálya 145-ös kilométerszelvényénél, Mezőkeresztes térségében, Nyíregyháza felé – olvasható a Katasztrófavédelem honlapján.   A balesetet személyi sérülés nélkül úszta meg a Kowalsky meg a Vega, aminek dobosa, Vajda Péter nyilatkozott az Indexnek. Mint mondta, négyen utaztak a buszban a baleset idején, de mindenki épen szállt ki belőle. A zenekar másik busszal utazott, ebben egy fotós, egy biztonsági őr, a zenekari mörcspultban dolgozó kolléga és egy negyedik személy ült, 
amikor a busz defektet kapott, megpördült és a tetejére érkezve állt meg az M3-as autópályán.

A zenekar a Facebookra is kiposztolta a balesetet:
Szerző
Témák
baleset busz

Egy 23 éves fiút keres a rendőrség

Publikálás dátuma
2019.06.09. 12:03

Fotó: police.hu
A józsefvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az eltűnt fiatal keresésében.
Kádár Márk június 7-én VIII. kerületi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre  – írja a police.hu.
A 23 éves férfi körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete hajú.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki felismeri Márkot, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.
Szerző
Témák
eltűnt

Három kamion és három autó szaladt egymásba a Balatonnál, többen megsérültek

Publikálás dátuma
2019.06.08. 17:09
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Sóstónál teljes volt a lezárás, a forgalmat mindkét irányból visszafordították. A baleset körülményeit vizsgálják.
Ráfutásos balesetet szenvedett három kamion és három gépkocsi szombat délután Somogy megyében, a 7-es főút M7-es autópálya fölött átvezető szakaszán, tájékoztat szombat délután a katasztrófavédelem. A balesethez Siófokról riasztották a hivatásos tűzoltókat, a helyszínre mentők is érkeztek.
A baleset következtében hatan - az elsődleges adatok alapján -könnyebben megsérültek

- írja a balesetről honlapján a rendőrség. Ők csak két érintett kamionról számolnak be. Az érintett útszakaszon 18 óra 5 percig teljes pályás útlezárás volt érvényben, a forgalom jelenleg zavartalan. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. 
Szerző
Témák
baleset Balaton
Frissítve: 2019.06.08. 19:11