Vonattal ütközött egy motoros Debrecenben, túlélte

Publikálás dátuma
2019.06.10. 19:36
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy vasúti átjáróban történt a baleset, a helyszínt a rendőrségi vizsgálat idejére lezárták.
Személyvonattal ütközött egy motoros Debrecen belterületén, a Balmazújvárosi úton lévő vasúti átjáróban hétfő délután, a motoros férfi megsérült - tudatta a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel. Közleményük szerint a balesettel érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a rendőrök a Balmazújváros felől Debrecen irányába közlekedő járműveket a közeli körforgalomnál elterelik.
A Debrecen felől Balmazújváros felé közlekedő gépjárműforgalom - a helyszínelés és a műszaki mentés idején - rendőri forgalomirányítás mellett félpályán halad.
Szerző

Késsel szúrta meg anyja élettársát a 15 éves fiú

Publikálás dátuma
2019.06.10. 13:49
illusztráció
Fotó: Shutterstock
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a fiatalkorút.
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 15 éves fiú ellen - írja a police.hu.  A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal 2019. június 9-én 19 óra körül sükösdi otthonukban – előzetes szóváltást követően – szívtájékon szúrta édesanyja élettársát, egy 47 éves férfit. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a sértett életveszélyes sérülést szenvedett. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiatalkorút a rendőrök elfogták és előállították. Őt kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Az eset körülményeit a megyei nyomozók vizsgálják.
Szerző

Vasvillával, keresztkulccsal estek egymásnak Piricsén

Publikálás dátuma
2019.06.10. 10:41
Csendélet, bűnjelekből - ezekkel a szerszámokkal estek egymásnak Piricsén
Fotó: police.hu
A három férfi korábbi sérelmek miatt kapott össze, csak úgy repkedtek közöttük a szerszámok.
Garázdaság miatt felelhet egy éves piricsei férfi és fia, valamint haragosuk, akik vasárnap verekedtek össze a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei községben.  A konfliktust kirobbantó 31 éves férfi autóval érkezett az apa és fia családi házához, hogy egy régi sérelmet rendezzen. Csomagtartójából gumicsövet kapott elő, aztán előbb szavakban, majd tettleg is a 25 éves fiúnak rontott.
Mivel az apa fia segítségére kelt, haragosuk az idősebb férfi felé dobta a vascsövet, majd egy keresztkulccsal is megpróbálta eltalálni a családtagokat – a fémszerszám azonban a 25 éves gyanúsított ház előtt álló kocsiját rongálta meg. A feldühödött apa vasvillával válaszolt, a villával pedig berepesztette támadójuk szélvédőjét.
A dulakodó triót végül a helyszínen fogták el a rendőrök, majd a nyírbátori kapitányságon ki is hallgatták őket. A garázdasággal gyanúsított férfiakat később elengedték, szabadlábon védekezhetnek, írja honlapján a rendőrség.
Szerző