Személyesen kérne bocsánatot az elgázolt kislánytól a tótkomlósi sofőr

Publikálás dátuma
2019.06.11. 11:21

Fotó: Für Henrik
Már megpróbálta felvenni a kapcsolatot a gyermek családjával.
Vasárnap este az egyik versenyző a nézők közé hajtott az autójával vasárnap a Tótkomlós Rallyn. A balesetben tizenegyen megsérültek, egy kislányt életveszélyes állapotban vitték kórházba, akinek azóta a Blikk információi szerint sikerült stabilizálni az állapotát.
A lapnak a balesetet okozó sofőr, K. Attila azt mondta, „miután nekimentek a padkának, már nem tudta irányítani a kocsit” és még másnap is sokkos állapotban volt a történtek miatt.

A férfi rutinos versenyzőnek számít, navigátor feleségével 10 éve vesznek részt rendszeresen raliversenyeken. Mint mondja, vállalja a felelősséget a történtekért és mindenben a rendőrök rendelkezésére áll. Az önkormányzat mellett a vétkes sorfőr felajánlotta segítségét a sérülteknek. „Már megpróbáltam felvenni a kapcsolatot többek között a legsúlyosabban megsérült gyerek családjával is.
Személyesen kérek bocsánatot az elgázolt kislánytól. Röstellem, ami történt, de az idő kerekét sajnos már nem tudom visszapörgetni”

– nyilatkozta a lapnak a férfi.
Szerző

Csaknem 60 centimétert apadt a Duna

Publikálás dátuma
2019.06.11. 09:49

Fotó: Lakos Gábor / Népszava
Az áradás a Hableány kiemelési munkálatait is nehezítette.
Csaknem 60 centimétert apadt a Duna Budapestnél szombat óta - közölte Szegi Attila, az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivő-helyettese az M1 aktuális csatornán kedd délelőtt.   
Korábban a május 29-ei hajóbalesetben elsüllyedt Hableány kiemelési munkálatait is nehezítette a Duna áradása.

Szegi  elmondta, szombat délután a fővárosi szakaszon is megkezdődött az apadás. Akkor 476 centiméteres volt a vízállás. Kedd reggel 8 órakor 417 centimétert mértek. A meteorológiai előrejelzés szerint számottevő csapadék csak a bajor területeken várható, így folyamatos, intenzív apadást várható.
Szerző
Témák
Duna

Tömegbaleset az M3-ason

Publikálás dátuma
2019.06.11. 08:55
Képünk illusztráció
Nyolc autó futott egymásba az 50. kiométernél.
Baleset történt az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kerekharaszt térségében, az 50. kilométer közelében. Nyolc gépkocsi futott egymásba – olvasható a Katasztrófavédelem honlapján. A hatvani hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahol a leállósávban halad a forgalom. Az egység áramtalanítják a járműveket.
Szerző
Témák
tömegkarambol