Halálos baleset történt Zalalövőnél

Publikálás dátuma
2019.06.24. 21:28
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
A helyszínre érkező tűzoltók feszítővágóval emeltek ki két embert a megrongálódott járművekből.
Meghalt egy autóvezető, aki járművével előzés közben nekiütközött egy szembejövő gépkocsinak - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata hétfőn az MTI-vel. A baleset a 7411-es számú úton, Zalalövő határában történt hétfő este. 
Egy személyautó vezetője előzésbe kezdett, amikor összeütközött egy szemből érkező autóval. A balesetben az előzni próbáló személygépkocsi vezetője a helyszínen meghalt.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a helyszínre érkező tűzoltók feszítővágóval emeltek ki két embert a megrongálódott járművekből. Az egyik gépkocsi veszélyesen megcsúszott az árok felé, ezért azt stabilizálniuk kellett. A balesetben érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.
Szerző

Meghalt egy kisgyerek a MOM tetején keletkezett tűzben

Publikálás dátuma
2019.06.24. 20:46

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Egy fabódé gyulladt ki a Csörsz utcában, a MOM Sportközpont tetején hétfő este.
Egy gyerek meghalt, miután egy használaton kívüli faházban tűz keletkezett a MOM Sportközpont tetején - adta hírül a police.hu. A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 18 óra 32 perckor érkezett bejelentés. A tűzoltók egy nyolcéves gyereket eszméletlen állapotban hoztak ki az épületből, újraélesztését azonnal megkezdték a mentőszolgálat munkatársai. A gyerek azonban a szakszerű ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette. Továbbá három ember könnyebb füstmérgezést szenvedett, őket a mentők ellátást követően toxikológiai osztályra szállították. A BRFK a tűz keletkezésének okát büntetőeljárás keretében vizsgálja, és gondatlanságból elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen. Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban az MTI-vel azt közölte: a XII. kerületi Csörsz utcában egy sportlétesítmény tetején kigyulladt egy 15-20 négyzetméteres faház. 
Témák
tűz
Frissítve: 2019.06.24. 23:54

Robbantással fenyegetőzött egy fiatal lány Esztergomban

Publikálás dátuma
2019.06.24. 17:27

Fotó: police.hu
Egy 38 éves férfi vehette rá a 14 éves lányt a bejelentésre.
Június 21-én 13 óra körül bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy esztergomi gyárban bomba fog robbanni. A rendőrök azonnal megjelentek a helyszínen és megkezdték a gyár kiürítését, a bombakutató rendőrök a gyár átvizsgálását. Az Esztergomi Rendőrkapitányság a bejelentés alapján közveszéllyel fenyegetés miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen írja a police.hu.
A rendőrök, még délután fél 5-kor előállítottak egy 14 éves komáromi fiatal lányt, majd 18 óra után pár perccel a 38 éves B. Istvánt is, aki a gyanú szerint felbujtóként vett részt a bűncselekmény elkövetésében.

A rendőrök azt a telefont is lefoglalták, amiről a bejelentés történt. Az esztergomi nyomozók mindkét személyt gyanúsítottként kihallgatták. B. Istvánt a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezésére a Tatabányai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a bíróság június 24-én elrendelt.
Szerző
Témák
robbantás