„Bárki szívesen megcsinálná a Magdival azt, amit azzal a szerencsétlen kutyával tett”

Publikálás dátuma
2019.08.08. 08:18
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Rendőrök és polgárőrök figyelnek a balotaszállási nőre, aki kocsija után kötve vonszolta a kutyáját.
Valóságos látványosság vált a balotaszállási nő tanyája, akinek kutyája korábban elszökött, mert megrettent a vihartól, az asszony pedig büntetésül az autója mögé kötötte, majd 15 kilométeren át vonszolta – írja a Blikk. „Mindenki jól ismeri a faluban, de 
nem szeretünk vele beszélgetni. Amit mindenki látott tőle a videóban, az az agresszivitás tényleg az ő alapstílusa”

– mondta a lapnak egy helyi nő, aki szerint igazi zarándokhely lett a tanya. A környéken az eset óta rendőrök és polgárőrök is többször megfordultak.
„Persze, hogy fel-alá járnak a zsaruk. Bárki szívesen megcsinálná a Magdival azt, amit azzal a szerencsétlen kutyával tett, ettől próbálják megvédeni”

– nyilatkozta a lapnak egy másik balotaszállási lakos. Mint azt korábban megírtuk, a 68 éves nő hétfőn az autója után kötött kutyával halad az 5413-as úton. A bálamadzaggal a lökhárítóhoz rögzített állat eleinte még bírta tartani a sebességet, később azonban összerogyott – gazdáját ez sem érdekelte, a vérző kutyát hazáig húzta az úttesten. A rendőrök már nem tudtak segíteni az állaton, amit az asszony a hatósági felvételek alapján el is temetett a járőrök érkezéséig – a Mancs a Kézben Kutyavédő Alapítvány szerint lehetséges, hogy élve ásta el a kutyát. 
A szomorú eset óta online aláírásgyűjtés indult, hogy minél komolyabb felelősségre vonás történjen az ügyben.

Már mintegy 100 ezer ember látta el ezt a szignójával. Szerda estére az állatvédők békés demonstrációt is hirdettek a tanya elé.
Szerző
Témák
állatkínzó
Frissítve: 2019.08.08. 08:25

Meghalt a veszkényi baleset egyik sérültje

Publikálás dátuma
2019.08.07. 22:22

Fotó: police.hu
Korábban árokba hajtott egy tehergépkocsi, többen megsérültek a 85-ös főúton.
A 85-ös számú főúton, Veszkény közelében árokba hajtott és felborult egy Csorna felől Kapuvár irányába közlekedő kisteherautó - írja honlapján a rendőrség. A baleset következtében többen megsérültek, egyikük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Szerző

Felborult taxi okozott dugót a Szentendrei úton

Publikálás dátuma
2019.08.07. 18:09
Mentősök, rendőrök a Szentendrei úton felborult taxi körül
Fotó: Kocor Orsolya
Rendőrök irányították a forgalmat az oldalára dőlt autó körül.
Felborult egy taxi szerdán délután Óbudán, a Szentendrei út és a Raktár utca kereszteződésénél. A baleset nem messze a Sziget fesztivál helyszínétől történt, a helyszínen rendőrök irányítják a forgalmat -írta a police.hu. A portál arra is felhívta a figyelmet, hogy az oldalára dőlt kocsi akadályozza a közlekedést.
Az esetről a III. kerület/ Óbuda Facebook-csoport oldalán is beszámoltak, képeket is posztolva a pórul járt taxiról. Mint egy kommentelő írta, a járműből három fiatal mászott ki a baleset után, sérültekről azonban sem a rendőrség, sem a csoport tagjai nem tettek említést.
Szerző
Frissítve: 2019.08.07. 22:03