Megtalálták a Csepelről eltűnt 11 éves kislányt

Publikálás dátuma
2019.08.09. 17:07

Fotó: police.hu
N. Dorottya csütörtökön délelőtt ment el otthonról két bőrönddel.
A 11 éves kislány 2019. augusztus 8-án délelőtt ment el otthonról. A bejelentést a gyermek édesanyja tette, mert amikor a munkahelyéről felhívta, a kislány nem vette fel a telefont, és amikor hazaért, már nem találta otthon gyermekét - közölte tegnap a police.hu-n a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitánysága miután kiadta a körözést. Dorottya egy kisebb, valamint egy nagyobb méretű piros bőrönddel távozott otthonából. A felhívásban jelezték, hogy egy 15 év körüli fiú társaságában lehet a lány.
N. Dorottyát egy pécsi InterCity vonaton megtalálták - állítja a Ripost. A bulvárlap szerint barátjával együtt került elő, a fiatalok világot akartak látni. Update: a rendőrség péntek esti szűkszavú közleményében megerősítette az információt: a Budapestről eltűnt gyermekre rendőrök találtak rá Pécsett.
"A tizenegy éves kislány 2019. augusztus 8-án tűnt el fővárosi otthonából. A rendőrök jelentős erőkkel keresték, végül a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak segítségével augusztus 9-én kora délután találták meg készenléti rendőrök Pécsett, a vasútállomáson. A szülei tudta nélkül távozó kislányt a rendőrök átadták édesanyjának."

Szerző
Frissítve: 2019.08.09. 21:25

Szivárványos táskája miatt bántalmaztak egy budapesti lányt a bényei falunapokon

Publikálás dátuma
2019.08.09. 15:08

Boglárka védelmére kelt barátjának nagypapája, de őt is megverték.
Durván bántalmazott egy középkorú férfi egy 19 éves budapesti lányt Bényén, vasárnap hajnali egy óra tájt – az áldozat elmondása alapján azért, mert szivárványszínű táskát viselt. Kurucz Boglárka a közösségi oldalán is megosztotta a történteket, ahol így írta le az esetet: „Szórakozni akartam, jól érezni magam egy buliban ha már egy időre vidékre menekültem a főváros zajából. Ahogy táncoltam egy barátommal a sátorban, egyszer csak megjelent hátunk mögött egy ember. Nagydarab, kopasz férfi, afféle hazafias kopasz”  – írta Boglárka  – „Felkapta a táskám és az arcomba tolta, fennhangon kezdett érdeklődni, mégis mi az, amit a kezében tart. Táska. Feleltem értetlenül. (...) Ezután finoman megpróbáltam elvenni tőle, de 
rángatni kezdett vele együtt, majd egyre hangosabban kezdett üvöltözni velem, trágár kifejezésekkel illetett és felismerve a szivárványt arra következtetett hogy leszbikus vagyok. ”

A lány ijedtében leöntötte a férfit, mire az ököllel arcon vágta, ömleni kezdett az orrából a vér és felszakadt az arca.    „Barátom nagyszülei rohantak a segítségemre, papája vált a következő célponttá. Akkora ütést kapott hogy elterült a földön, és mikor védtelenné vált ütni és rúgni kezdték őt a kopasz és egy hű társa” –  számolt be Facebook-oldalán Boglárka. 
„A barátom kis híján sokkot kapott, engem mentő vitt kórházba. Megmentőmnek eltört a járomcsontja, szemünk alatt lila duzzanat éktelenkedik, testünk több pontján foltok, amiket az ütések és rúgások okoztak.”

Boglárka a Népszavának elmesélte, hogy a bántalmazás után támadója visszament bulizni, mintha mi sem történt volna. Valamint azt is, hogy a kórház, ahol ellátták sérüléseiket, feljelentést tett az eset kapcsán mivel a 65 éves férfi 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett.  
„Amióta megtörtént, nem tudok aludni, ha elalszom akkor is az esettel álmodok, minden gondolatom ekörül forog, félek az utcára menni”

– mondta lapunknak a fiatal lány.
Szerző
Témák
homofóbia
Frissítve: 2019.08.09. 15:24

Elgázoltak egy földön fekvő férfit Szabolcs megyében

Publikálás dátuma
2019.08.09. 11:27
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A 32 éves helyi lakos eddig tisztázatlan okok miatt feküdt az úttesten.
Csütörtökön este 11 után Jéke belterületén halálos közúti közlekedési baleset történt –  írja a police.hu. A Fő úton közlekedett gépkocsijával egy mándoki lakos, aki áthajtott, egy eddig tisztázatlan okból eredően az úttesten fekvő 32 éves helyi lakoson. A férfi a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit szakértő bevonásával a Kisvárdai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.
Szerző
Témák
gázolás