Halálos baleset – Három teherautó karambolozott az M1-esen

Publikálás dátuma
2019.08.12. 09:32

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A baleset feltételezett okozója a helyszínen életét vesztette.
Összeütközött három teherautó hétfő délelőtt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 33. kilométerszelvényben. Az egyik részes jármű vezetője megsérült, a baleset feltételezett okozója pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu.

Az érintett útszakaszon a terelés megszűnt, de a feltorlódott fogalom miatt továbbra is lassú haladásra kell számítani. 
Szerző
Frissítve: 2019.08.12. 14:58

Húsüzemben is dolgozott a brutális kőbányai gyilkosság gyanúsítottja, állítólag nem bírta a vért

Publikálás dátuma
2019.08.12. 08:23
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Napokon belül Magyarországra hozhatják a Frankfurtban elfogott férfit.
A vér látványától kifejezetten irtózónak, félénknek és visszahúzódónak ismerték meg Nagy-Britanniában a munkatársai a brutális kőbányai gyilkosság feltételezett elkövetőjét, a 23 éves Cs. Dánielt, írja a Blikk.
"Amikor egy húsüzemben kapott munkát, teljesen kikészült még a vér látványától is. Ott is hagyta hamar azt a munkát"

– részletezte egy ismerőse. "Lelkileg már gyerekkorában sem volt stabil, szerinte én ezt annak tudtam be, hogy az édesapja nagyon keményen fogta" - fogalmazott, hozzátéve, a férfi már iskolásként is sokat verekedett.
A férfi, akit menekülés közben Frankfurtban kaptak el, a gyanú szerint egy vele egyidős fiatal nővel, Katával végzett Kőbányán: egy pulóvert tömött a szájába, majd elvágta a nyakát. A bulvárlap szerint a férfi márciusban még a Facebookon próbálta megtalálni az eladóként dolgozó későbbi áldozatot, miután szemet vetett rá az utcán – később pedig Kata munkahelyén is többször megjelent. Miután felkutatta a nőt, kapcsolatban is voltak egy ideig, majd az áldozat állítólag szakítani akart. Dániel a lap szerint ezt nem fogadta el, és éppen torka elvágásával fenyegette meg többször is a Katát.
Mivel Cs. Dániel nem kérte, hogy Németországban hozzanak döntést a további sorsáról, és hozzájárult az egyszerűsített kiadatásához, a férfit napokon belül Magyarországra hozhatják.
Szerző

Vonat gázolt el egy embert a Városligetnél

Publikálás dátuma
2019.08.12. 06:29
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset vasárnap, 21 óra után pár perccel történt.
Elgázolt egy embert a Városligetnél a Pusztaszer InterCity – közölte Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese vasárnap éjszaka az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a baleset 21 óra után pár perccel történt. A helyszínelés ideje alatt a ceglédi vonatok menetideje 10-20 perccel meghosszabbodhatott.