Előfizetés

Egyetlen nap alatt hatan haltak meg a hazai utakon

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.08.16. 12:16
Illusztráció
Fotó: Mihádák Zoltán / MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap
Több halálos kimenetű közlekedési baleset is történt Magyarországon csütörtök reggel és péntek reggel között - közölte a rendőrség. Három balesetben négy autóval közlekedő vesztette életét, egy balesetnél egy motoros, egy másiknál pedig egy kerékpáros hunyt el. A hosszú hétvégén megnövekedett forgalom várható az ország közútjain, ezért a rendőrök a közlekedés összes résztvevőjét arra kérik, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Elgázoltak egy embert az M1-esen

Népszava-MTI
Publikálás dátuma
2019.08.15. 22:26
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
A torlódás már több kilométeres, Bicske és Biatorbágy között az 1-es főúton lehet kerülni. A balesetben a gyalogos megsérült.
Elgázoltak egy embert az M1-es autópályán csütörtök este; a forgalmat leállították – közölte az Útinform a honlapján. Azt írták: a baleset a Budapest felé vezető oldalon történt a 27-es kilométernél. A torlódás már több kilométeres, Bicske és Biatorbágy között az 1-es főúton lehet kerülni – tették hozzá. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a gyalogos megsérült. 

Halálos baleset – Árokba csapódott egy autó Salgótarjánnál

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.08.15. 15:12
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset helyszínelése és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett folyamatban van.
Lesodródott az úttestről és az út menti vízelvezető árokba csapódott egy autó csütörtök délelőtt a 21-es számú főúton, Salgótarján külterületén. A balesetben egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, további két személy pedig megsérült – írja a police.hu. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett folyamatban van. Kerülni az ipari park szervízútján, vagy Vizslás és Rákóczibánya irányába lehet.