Szemébe sütött a nap, elütötte a biciklist, aki súlyosan megsérült

Publikálás dátuma
2019.08.26. 08:47

Fotó: Shutterstock
Nincs mentség, közúti baleset gondatlan okozása miatt indul eljárás egy 70 éves sofőr ellen.
A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás - írja a Police.hu. A nyomozás adatai szerint ez év február 18-án a délutáni órákban egy személygépkocsi közlekedett Bölcske belterületén, amikor az egyik kereszteződéshez érve a jármű vezetője –balra kanyarodása során – nem biztosított elsőbbséget az egyenesen továbbhaladni szándékozó kerékpárosnak. A gépjármű a biciklinek ütközött, a kerékpáros elesett, és súlyos sérülést szenvedett. A Volkswagen vezetőjét, a 70 éves bölcskei férfit közúti baleset gondatlan okozásának vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki elismerte a felelősségét a baleset bekövetkezéséért és elmondta, hogy nem vette észre az erős napfényben a kétkerekűt.
Szerző

Vérfertőzésért ítélte el a bíróság, de megszökött a börtön elől

Publikálás dátuma
2019.08.26. 08:40
Képünk illusztráció
Fotó: police.hu
Majdnem egy éven át sikerült elbújnia a rendőrök elől.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg - írja Police.hu. A budapesti nyomozók a 2018. októbere óta bujkáló 41 éves J. Zoltánt, aki ellen a Budapest Környéki Törvényszék BV csoportja adott ki elfogatóparancsot, 2019. augusztus 24-én 9 óra 55 perckor fogták el Pécsen. A férfi, a határozott, gyors fellépésnek köszönhetően ellenállást nem tanúsított. A nyomozók J. Zoltánt átadták a büntetés-végrehajtási intézetnek.
Szerző
Frissítve: 2019.08.26. 08:41

A családja mellett a kutyájával is végzett a budai gyilkos

Publikálás dátuma
2019.08.26. 08:25

Fotó: police.hu
Új részleteket tudott meg az egyik bulvárlap az üggyel kapcsolatban.
Killer (Gyilkos) - így hívták azt a harcikutyát, amit a szeretteivel együtt végzett ki S. Levente - tudta meg a Blikk. Múlt héten egy féltékenységi balhé közepén a férfi kést ragadott és halálra szurkálta 31 éves élettársát, Anitát és 4 éves fiukat, Vincét. A nőt a nyakán érte a penge, a gyermeket a mellkasán. A bulvárlap szerint azért ölhette meg a kutyát is a gyilkos, hogy az ne védhesse meg a családtagokat. Az ügyben egyébként fegyelmi eljárást indítottak a 112 egyik telefonügyeletes munkatársa ellen, mert az első telefonos bejelentésre nem küldött ki rendőrjárőrt a tragédiához.
Szerző
Témák
gyilkosság kutya