Előfizetés

Hárman meghaltak Vácnál, a 2-es úton

Népszava-MTI
Publikálás dátuma
2019.09.07. 15:59
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A főutat teljesen lezárták, a forgalmat Vácnál elterelik.
Hárman meghaltak, amikor két autó összeütközött a 2-es főút Váchoz közeli szakaszán - közölte a rendőrség a honlapján. A közlemény szerint a baleset a főút 43. kilométerszelvényében történt.
A főutat teljesen lezárták, a forgalmat Vácnál elterelik. Az Útinform szerint kerülni Verőce felé lehet.

Meghalt egy ember és ketten megsérüktek az M19-es autóúton történt balesetben

Népszava-MTI
Publikálás dátuma
2019.09.07. 13:01
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Győrnél történt a baleset, az utat teljes szélességében lezárták.
Egy ember meghalt, hárman megsérültek, amikor szombat délelőtt két autó ütközött az M19-es főút Győrhöz közeli szakaszán - közölte a rendőrség a honlapján. A rendőrség korábban azt közölte, összeütközött két személygépkocsi az autóút 9. kilométerszelvényénél negyed 11 után, a Budapest felé vezető oldalon, ezért az utat lezárták.
Két sérültet kórházba vitek. A legfrissebb információk szerint az autóút még mindig teljesen le van zárva.

Élve elásott kismacskákat mentettek meg a rendőrök

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.07. 11:18

Fotó: police.hu
Bejelentést kaptak péntek este a XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság járőrei, hogy a Fűzfa közben egy nő élve elásott három kismacskát - írja a police.hu. A bejelentő azt is megmutatta a járőröknek, hogy a nő hova temette az állatokat. A járőrök értesítettek egy állatvédő alapítványt, és közösen elkezdték kiásni a kismacskákat. Az ásás közben a földből erősödő nyávogásra, majd mozgásra lettek figyelmesek. Az eltemetett kiscicák még éltek, kettőt a gödörben, a harmadikat a gödör közelében találták meg, neki sikerült kiásnia magát. A rendőrök ezután elfogták, majd  előállították a 64 éves nőt, akit állatkínzás miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A cicákról az állatvédő alapítvány gondoskodott.