Előfizetés

Lezuhant egy teherszállító repülőgép Ohióban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.11. 14:45

Fotó: 13abc.com
Úgy tudni, ketten ültek a fedélzeten, sorsukról egyelőre nincs hír.
Lezuhant és a földnek csapódva lángra kapott szerda hajnalban egy teherszállító repülőgép az ohiói Toledo Express repülőtér közelében - közölték a légikikötő hatóságai az MTI szerint. Az amerikai WTOL11 és 13abc hírtelevíziók értesülései szerint a gép egy járműjavító műhelynél egy teherautóknak fenntartott parkolóra zuhant néhány kilométerre keletre a repülőtértől, lángba borítva a környéket. Az érintett Lucas megyéből és a környékről riadóztatták a tűzoltókat, akiknek sikerült úrrá lenniük a tűzön. Joe Rotterdam, a Lucas megyei kikötői hatóság repülőtéri műveletekért felelős igazgatója szerint a gép roncsai széles körben szóródtak szét a helyszínen. A 13abc úgy tudja, ketten voltak a repülő fedélzetén, egyelőre azonban nem tudni sorsukról. Az autóalkatrészeket szállító gép a repülőtéri hatóság közlése szerint éppen leszálláshoz készülődött. A Toledo Express repülőtér saját Facebook-oldalán azt közölte, a légi közlekedés zavartalan.

Két jó barát vonulhat börtönbe, mert füvet termesztettek, eladták, és testvériesen osztoztak a hasznon

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.11. 14:26
Illusztráció: IGOR STEVANOVIC / SCIENCE PHOTO / IST / Science Photo Library
Egyikőjük még szívott is belőle.
Nem jogerősen négy, valamint négy és fél év fegyházra ítélt a Fővárosi Törvényszék két fóti kannabisztermesztőt és -kereskedőt - tájékoztatta a Budapest Környéki Törvényszék szerdán az MTI-t. A két barát 2016 szeptemberétől 2017 februárjáig közösen termesztette és tárolta a kannabisznövényt. A belőle nyert drogot eladták, a bevételen egyenlő arányban osztoztak. A másodrendű vádlott maga is fogyasztott a kábítószerből. Az elsőfokú ítélet ellen az ügyész mindkét vádlott esetében a büntetés súlyosbításáért fellebbezett. Mindkét férfi védője téves tényállás és minősítés miatt, valamint a büntetés enyhítéséért fellebbezett, a másodrendű vádlotté pedig az ítélet hatályon kívül helyezését is kérte. 

Kamion gázolta halálra egy motor utasát Zuglóban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.11. 14:04

Fotó: police.hu
Egy kereszteződésben történt a tragikus baleset, az áldozat a helyszínen életét vesztette.
Halálra gázolták egy motorkerékpár utasát szerda délben Budapest XIV. kerületében, a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében – mondta az MTI-nek Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője. Csécsi  tájékoztatása szerint egy kamion ütötte el a baleset áldozatát.  Mint a BKK Facebook-oldalán beszámolt róla, a  helyszíni szemle miatt egy órán át pótlóbusz helyettesítette a 80A trolibuszt, és elterelték a forgalmat, a közlekedés rendje azonban már helyre állt.