Halálos baleset – Fának ütközött egy kisteherautó Nyíregyháza és Tiszavasvári között

Publikálás dátuma
2019.09.13. 13:03
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A járművet vezető 76 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Egy Nyíregyháza felől Tiszavasvári irányába közlekedő kisteherautó lesodródott az útról, majd egy fának ütközött péntek délelőtt a 36-os főút 36. kilométerében, a tiszalöki elágazás közelében. A balesetben a járművet vezető 76 éves tiszavasvári férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A helyszínelés idejére félpályás forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. 
Szerző

Muflon okozott balesetet Komárom-Esztergom megyében

Publikálás dátuma
2019.09.13. 10:14

Fotó: police.hu
Egy motoros elesett a járművével, amikor az állat átszaladt előtte.
Csütörtök este, 18 óra után egy tatai férfi motorkerékpárral közlekedett a 1119-es számú úton Bajna felől Héreg irányába. Egy jobbra ívelésű kanyarban, amelyre nem volt rálátása, a bal oldali fás, bokros terület irányából átszaladt előtte egy muflon. A motoros elesett a járművével, a balesetben megsérült – írja a police.hu. A rendőrség a vadelütések megelőzése érdekében felhívja a járművezetők figyelmét a fokozott óvatosságra, a csökkentett haladási sebesség megválasztására. „A motorkerékpárral közlekedők jóval védtelenebbek a gépjárművezetőkhöz képest. Ezért a motorosok részéről a vadveszélyes útszakaszokon még inkább indokolt a lassúbb és óvatosabb közlekedés, s nem tanácsos a megengedett felső sebességértéket kihasználni. Készüljenek fel előre a vadak által okozott veszélyhelyzetekre, s tegyenek meg mindent a balesetek megelőzéséért” – tették hozzá.
Szerző

Három megyében csaptak le a tíztagú drogbandára a rendőrök (videó)

Publikálás dátuma
2019.09.13. 06:38

Fotó: police.hu
A tíz gyanúsított közül kilencen bűnügyi őrizetbe kerültek.
522 gramm amfetamin, 800 gramm marihuána, 180 db extasy tabletta, fegyverek és több millió forint a mérlege annak az akciónak, melyet három megyében és tíz helyszínen hajtott végre összesen 168 rendőr – írja a police.hu. A rendőrség közlése szerint a tízfős társaság ellen bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. Az elkövetői kör tagjairól ugyanis kiderült, hogy 2019-ben szervezetten értékesítettek különböző csatornákon keresztül olyan kábítószernek minősülő anyagokat, melyeket Budapesten, Pest és Hajdú-Bihar megyében szereztek be. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) egységei kedden összehangolt razzia keretében Budapesten, Törökbálinton, Debrecenben és Szegeden egyszerre tartottak kutatásokat, melyek során összesen 522 gramm amfetamint, 800 gramm marihuánát, 180 darab extasy tablettát, valamint a kábítószer porciózásához, méréséhez, tárolásához, hígításához szükséges eszközöket foglaltak le. Ezen kívül fegyvereket is találtak, valamint közel tíz millió forint értékben gépkocsit és készpénzt foglaltak le, melynek megtalálásában bankjegykereső kutya is segített. A nyomozók a tíz ember mindegyikét gyanúsítottként hallgatták ki. A társaság hat férfi és három női tagját bűnügyi őrizetbe vették, és letartóztatásuk indítványozására előterjesztést tettek.    
Szerző